Εγκυος η Μαντόνα

03.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το...επίδομα για πολύτεκνες οικογένειες φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η Μαντόνα, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί (δεύτερο με τον Γκάι Ρίτσι). Το ζευγάρι το διαψεύδει, όμως ο πατέρας της αοιδούς δεν κρύβει τη χαρά του, που η κόρη του έχει πάρει σοβαρά το θέμα...οικογένεια.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το...επίδομα για πολύτεκνες οικογένειες φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η Μαντόνα, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η διάσημη αοιδός, από τη μέρα που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να ανοίξει το δικό της σπιτικό, είπε να τα κάνει όλα σωστά και να δημιουργήσει μία πολυμελή οικογένεια μετά του συζύγου της, Γκάι Ρίτσι. Το ανδρόγυνο, μάλιστα, τον τελευταίο καιρό κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, προκειμένου να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η Λούρδη με τον Ρόκο να αποκτήσουν ένα ακόμη αδελφάκι.

Τελικά, οι προσπάθειες έπιασαν τόπο και όπως δήλωσε ο ευτυχής παππούς και πατέρας της Μαντόνα: Το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί (Θα θυμάσαι ότι η αοιδός έχει κάνει τη Λούρδη με τον πρώην σωματοφύλακα της Κάρλος Λεόν). Πάντως, μέχρι στιγμής, η οικογένεια Ρίτσι δεν έχει βγει να αναγγείλει επίσημα τα χαρμόσυνα, ενώ ίσαμε τα χθες διέψευδε κατηγορηματικά πως η Μαντόνα κυοφορεί. Τώρα, γιατί το κάνουν αυτό, τι να σου πω. Ίσως να φοβούνται το "κακό μάτι" τώρα στους πρώτους μήνες.

Γιατί έχεις υπόψη σου, πόσοι είναι εκείνοι που φθονούν την ευτυχία της οικογένειας και τους τη δίνει στα νεύρα η...γονιμότητα της Μαντόνα; Πολλοί σου το λέω εγώ. Για το λόγο αυτό η τραγουδίστρια προστατεύει τα βλαστάρια της με νύχια και με δόντια. Γιατί νομίζεις πως γίνεται θηρίο ανήμερο, όταν βλέπει φωτογραφία της Λούρδης στα περιοδικά; Επειδή φοβάται πως θα καταλάβουμε ότι το ξανθό μαλλί στο μελανούρι κοριτσάκι είναι αποτέλεσμα ντεκαπαζ; Όχι, βέβαια. Για το "κακό μάτι" το κάνει. Έτσι, όταν τις προάλλες είδε μία φωτό της μαζί με τον Ρόκο, ο οποίος της χάιδευε την φουσκωμένη κοιλίτσα, μόνο που δεν βγήκε να πει: "όχι, δεν είμαι έγκυος. Απλά πήρα λίγα κιλά παραπάνω". Ποια αυτή η...σφιχτεργούμαν!