Αγωνία για Γιώργο και Φίλιππο

03.06.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, η μεγάλη ώρα πλησιάζει και το βράδυ που θα μάθουμε ποιο παλικάρι θα... αφήσει το βόδι αφάγωτο μέχρι την ουρά, έρχεται. Γιώργος ή Φίλιππος θα είναι εκείνος που θα μείνει, με την γλυκιά ανάμνηση των 50 μυρίων, μία ώρα αρχύτερα; Η αναμέτρηση είναι τω όντι δύσκολη.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και το βράδυ που θα μάθουμε ποιο παλικάρι θα... αφήσει το βόδι αφάγωτο μέχρι την ουρά, έρχεται. Γιώργος ή Φίλιππος θα είναι εκείνος που θα μείνει, με την γλυκιά ανάμνηση των 50 μυρίων, μία ώρα αρχίτερα; Η αναμέτρηση είναι τω όντι δύσκολη. Από τη μία πλευρά έχουμε τον "νέοπα" που λίγο ακόμη και το κλαμπ του με τις "Φιλιππίτσες" θα ξεπεράσει ακόμη κι εκείνο του Ρουβά. Οι φαν του, όπως καταλαβαίνεις δεν προτίθενται να χάσουν τον "άνδρα των ονείρων τους" αμαχητί και τα SMS θα δώσουν και θα πάρουν.

Εδώ, υπάρχει και ο αντίλογος, όπου καλή η πρόθεση τους, όμως που θα βρουν τα έρμα, λεφτά για κάρτες; Εξόν κι αν στερηθούν για ένα μήνα την "Σούπερ Κατερίνα". Ο Γιώργος, πάλι, δύο φορές που έχει καθίσει στα "αναμμένα κάρβουνα" έχει... φάει χαλαρά τους συνυποψήφιους και μάλιστα με διαφορά. Γι αυτό και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα, τα πράγματα κυλούν ομαλά. Ο Φίλιππος πήγε σε μια καντίνα κι έδωσε μερικά... βρώμικα, ο Ανδρέας συνεχίζει τον επίπονο αγώνα "Η κατάκτηση της Μαίρης" και η Μαίρη τέλος έχει χαλαρώσει τόσο πολύ, που δεν αποκλείεται το βράδυ να την δούμε να ρίχνει κάνα δάκρυ...