Το πάρτι του "Mega Star"

30.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τις 500 εκπομπές γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης το "Mega Star" σε γνωστό μαγαζί της Παραλιακής. Εκεί βρέθηκαν πλείστοι εκπρόσωποι του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και γενικότερα της show biz, για τους οποίους τέτοια καλέσματα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν τις...μουσικές τους ανησυχίες.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τις 500 εκπομπές γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης το "Mega Star" σε γνωστό μαγαζί της Παραλιακής. Εκεί βρέθηκαν πλείστοι εκπρόσωποι του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και γενικότερα της show biz, για τους οποίους τέτοια καλέσματα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν τις...μουσικές τους ανησυχίες. Αισθητή την παρουσία της στο πάρτι έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία σε ένα τέτοιου είδους χάπενινγκ φρόντισε να πάει κατάλληλα ενδεδυμένη. Φόρεσε, λοιπόν, ένα μαύρο αεράτο ασύμμετρο φόρεμα, έβαλε στη μέση και μια ζώνη, έπιασε τα μαλλιά της κοτσίδα, φόρεσε ένα ζευγάρι γκρενά γυαλιά - ήλιο η αλήθεια δεν είχε, όμως έχεις υπόψη σου τι σόι στράβωμα σου κάνουν τα φώτα; - και πήγε να πει τα συγχαρητήρια στους υπευθύνους της εκπομπής.

Μαζί της ήταν η Έλενα Κατρίτση, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν εξελιχθεί σε...αυτοκολλητάκια. Συχνά πυκνά παίρνουν το αυτοκίνητο της τηλεπαρουσιάστριας και οργώνουν την παραλιακή, πότε στο Romeo, πότε σε άλλα κλαμπ. Πάντως, όλο το βράδυ η Δέσποινα έζησε ένα δράμα. Η ΕΜΥ για μία ακόμη φορά δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν μερίμνησε να βγάλει ένα έκτακτο δελτίο καιρού και να πει ότι το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, στο ύψος του Ελληνικού θα φυσάει πολύ, να ξέρει η γυναίκα να μη βάλει το αεράτο φόρεμα που όλο το βράδυ το κρατούσε να μην της...φύγει. Οι θαμώνες να φανταστείς κάθε φορά που φύσαγε, φώναζαν "Πιο δυνατά, πιο δυνατά".

Το ίδιο χουνέρι έπαθε και η οικοδέσποινα Μπέτυ Μαγγίρα με το αεράτο ασύμμετρο φόρεμα της. Αντίθετα, η εγκυμονούσα αδελφή της, λόγω και της κατάστασης της φορούσε...αντιανεμικό φόρεμα. Στο πάρτι ήταν ακόμη ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιώργος Λεμπέσης, η Αντζυ Σαμίου με τον Ηλία Σακκά και ο Μίλτος Μακρίδης. Λίγο πιο πέρα κάθονταν τα παιδιά του Bar, από τους οποίους έλειπαν η Σοφία και ο Λορέντζο.