Κάτι τρέχει με τον Γκραντ και τη Μπούλοκ!

27.05.2002
Αγαπημένη μου Εύη, έχουν διχάσει κόσμο ο Χιου Γκραντ και η Σάντρα Μπούλοκ με τη συμπεριφορά τους καθώς όλοι αναρωτιούνται αν οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι της show biz ή ακόμη μία...σαπουνόφουσκα. Ειδικά, μετά από την κοινή τους εμφάνιση στις Κάννες το περασμένο Σάββατο και τα μεταξύ τους γελάκια και υπονοούμενα, όλοι αναρωτιούνται αν τα έχουν...
Αγαπημένη μου Εύη,


Έχουν διχάσει κόσμο ο Χιου Γκραντ και η Σάντρα Μπούλοκ με τη συμπεριφορά τους καθώς όλοι αναρωτιούνται αν οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι της show biz ή ακόμη μία...σαπουνόφουσκα. Στο Χόλιγουντ, μέχρι πρότινος έλεγαν "Α, μπα σιγά μην τα έφτιαξε η Σάντι με τον ξενέρωτο Άγγλο", όμως μετά την κοινή τους εμφάνιση στις Κάννες το περασμένο Σάββατο, άρχισαν να αναθεωρούν πολλές από τις απόψεις τους. Ο "ξενερουά" Χιου και η "μπόλικη" Σάντρα εμφανίστηκαν πιασμένοι χεράκι χεράκι ωσάν δύο ερωτευμένοι πιγκουΐνοι, ενώ όλη την ώρα ήταν μες στα αστεία, τα γέλια, τις χαριτωμενιές και σπόντες.

Οι δημοσιογράφοι βλέποντας τους, δεν άντεξαν άλλο και το ρώτησαν "Τα έχετε"; Τι το ήθελαν; Οι δύο ηθοποιοί άρχισαν να γελούν λες και τους...καθάριζαν αυγά, με το υπονοούμενο να δίνει και να παίρνει. Η, μεν, Μπούλοκ έλεγε πως της αρέσει ο Χιου αλλά δεν το έχουν κάνει. Ο, δε, Χιου είπε πως έχουν δώσει ένα φιλί και τίποτε παραπάνω. Αυτή συμπλήρωνε πως ο Χιου είναι ωραίος άνδρας, για να της ανταποδώσει εκείνος και για να μην τα πολυλογώ, τα δύο παιδιά βάλθηκαν να παίξουν με τα νεύρα των δημοσιογράφων, οι οποίοι πιο απλή ερώτηση από αυτή δεν μπορούσαν να κάνουν.

Το μόνο που κατάλαβαν είναι ότι οι δύο ηθοποιοί εδώ και τέσσερα χρόνια ζούσαν με το όνειρο κάποια στιγμή να καταφέρουν συνεργαστούν. Η μοίρα μπόρεσε και τους έσμιξε φέτος, μια και υπήρχε εύκαιρο σενάριο, ενώ από τότε είναι αχώριστοι. Για τη, δε, ταινία μιλάνε μόνο με τα καλύτερα λόγια, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από το ερωτικό μέρος της. "Τέτοια κομεντί με τόσες ερωτικές στιγμές δεν έχετε ματα ξαναδεί" λένε και γελάνε τα μουστάκια τους. Καλά μη φανταστείς καμιά...δυσκολοχώνευτη σκηνή, κάτι δηλαδή από "Εμμανουέλλα Νο25: Το καράβι με τους 35 μούτσους". Αν και οι ίδιοι δηλώνουν περήφανοι πως οι πονηρές σκηνές είναι πολλές και διαφορετικές για κάθε χώρα. "Έχουμε διαφορετικές στάσεις για κάθε χώρα" λέει η Σάντρα για να εξηγήσει ευθύς αμέσως ο Χιου "Για παράδειγμα, στην αγγλική version πέφτει πολύ ξύλο". Κι έρχομαι εδώ εγώ κι αναρωτιέμαι: στην ελληνική δηλαδή τι γίνεται; " Δεν μπορώ να σας πω" απαντά ο ίδιος ο Γκραντ σκάζοντας ένα αναλόγου ύφους χαμόγελο. Πάντως, η Μπούλοκ πριν βγει ο οποιοσδήποτε και την κατηγορήσει, σπεύδει να συμπληρώσει πως είναι μονογαμική, ότι θέλει να παντρευτεί αλλά δεν το αποφασίζει, επειδή όταν το κάνει θέλει να κρατήσει για μια ζωή!