Έκραξαν την Σίφερ στο γάμο της

27.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το κράξιμο της ζωής της έφαγε τη μέρα του γάμου της με τον Μάθιου Βον, η Κλόντια Σίφερ, από καμιά πενηνταριά Αγγλους που είχαν τη φαεινή ιδέα να πάνε να την καμαρώσουν νυφούλα. Το διάσημο μοντέλο σαν πληροφορήθηκε ότι την είχαν στήσει απ' έξω τυλίχτηκε με κουβέρτες για να αποφύγει το...κακό μάτι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το κράξιμο της ζωής της έφαγε τη μέρα του γάμου της με τον Μάθιου Βον, η Κλόντια Σίφερ, από καμιά πενηνταριά Αγγλους που είχαν τη φαεινή ιδέα να πάνε να την καμαρώσουν νυφούλα. Το διάσημο μοντέλο σαν πληροφορήθηκε ότι απ' έξω της την έχουν στήσει φαν με ρύζια, ροδοπέταλα και τα συναφή, φοβούμενη για το "κακό μάτι" αποφάσισε να προστατεύσει εαυτόν από τη δημόσια έκθεση. Έτσι σκαρφίστηκε μία ασύλληπτη ιδέα: να τυλιχτεί με κουβέρτες, όπως τυλίγουν καλή ώρα οι λιμενοφύλακες τους ναυαγούς λαθρομετανάστες. Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή, ενώ ο κόσμος όταν κατάλαβε τι συμβαίνει άρχισε να γιουχάρει το μοντέλο.

"Ουστ, μωρή ψωνάρα που σου κάναμε και την τιμή να στηθούμε έξω από το σπίτι σου. Ουουουου" φώναζαν φτιάχνοντας ατμόσφαιρα. Η Κλόντια, θα περίμενε κανείς, πως θα στεναχωριόταν και μετά από τη λαϊκή απαίτηση θα κατέβαινε από τη λιμουζίνα, θα τους έστελνε φιλάκια και θα έλεγε εκεί πέρα ένα "Ευχαριστώ. Και στις χαρές των παιδιών σας". Έλα, όμως, που αυτή σωστή παγοκολώνα δε γύρισε, όχι να τους χαμογελάσει, αλλά και να κοιτάξει ποιοι είναι αυτοί οι κακόμοιροι που πήγαν να τη δουν. Η συμπεριφορά της τους πλήγωσε τόσο πολύ που ούτε ζωγραφιστή δε θέλουν να την ξαναδούν.

Αντίθετα, οι υψηλοί προσκεκλημένοι, όπως ο Γερμανός τενίστας Μπορις Μπέκερ, ο Γκάι Ρίτσι, η σύζυγος του Στινγκ, ο Βινι Τζόουνς και ο Βαλεντίνο, μπόρεσαν και καμάρωσαν το ζευγάρι και δη την Κλόντια νυφούλα. Περισσότερο ενθουσιασμένος απ' όλους ήταν ο διάσημος σχεδιαστής, του οποίου πατέντα ήταν το νυφικό. Μετά το μυστήριο, που έγινε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην έπαυλη των νεόνυμφων, ακολούθησε...τρικούβερτη δεξίωση. Το ζευγάρι, προς το παρόν δεν θα πάει γαμήλίο ταξίδι, αλλά θα παραμείνει λίγες μέρες στη νεοαποκτηθείσα έπαυλή τους στο Λονδίνο και μετά θα πάνε στο εξοχικό της Σίφερ στην Ίμπιζα για ολίγη ξεκούραση. Φωτογραφίες από το μυστήριο δεν κυκλοφόρησαν ακόμη καθώς η Κλόντια ακολούθησε την...πεπατημένη οδό κι έναντι πολλών εκατομμυρίων συμφώνησε με το "Hello" και το "OK" να δημοσιεύσουν αυτά πρώτα τις πολυπόθητες φωτό.