Επιτυχής η αποστολή του Λορέντζο

24.05.2002
Αγαπημένη μου Εύη, γεννημένος αθλητής παντός τύπου και είδους είναι ο Λορέντζο, ο οποίος κατάφερε να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολή του στο ραφτινγκ. Ως φαίνεται μόνο για ψάρεμα μη του μιλήσεις καθότι οι επιδόσεις του στο εν λόγω σπορ είναι όμοιες με εκείνες ενός αθλητή του Σούμο στη...ρυθμική γυμναστική.
Αγαπημένη μου Εύη,


Γεννημένος αθλητής παντός τύπου και είδους είναι ο Λορέντζο, ο οποίος κατάφερε να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολή του στο ραφτινγκ. Ως φαίνεται μόνο για ψάρεμα μη του μιλήσεις καθότι οι επιδόσεις του στο εν λόγω σπορ είναι όμοιες με εκείνες ενός αθλητή του Σούμο στη...ρυθμική γυμναστική. Μετά την επιτυχή αποστολή, ο Λορέντζο παρέα με τον Γιώργο μπορούν να πάνε στο στούντιο και να ηχογραφήσουν ένα δικό τους τραγούδι.

Η χαρά του Λορέντζο είναι μεγάλη, μια και σκοπεύει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Αν ρώτησε το τραγούδι άμα θέλει να ασχοληθεί μαζί του δεν το γνωρίζω. Πάντως, μετά την εξέλιξη αυτή γέλασε λίγο το χειλάκι του, που από τότε που έφυγε η Γιώτα θυμίζει μέσα στο σπίτι τον "Γκρινιάρη" από τα Στρουμφάκια. Κατά τα άλλα, τα πνεύματα αυτή την εβδομάδα είναι σαφώς ηρεμότερα, με τον Ανδρέα να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ... ερμηνείας. Ακόμη και η Μαίρη που είναι κορίτσι σοβαρό, με ήθος και αρχές έχει ξεφύγει αυτές τις μέρες συμμετέχοντας σε όλες τις αγγαρείες του "παππού". Το βράδυ της Πέμπτης έγινε και η καθιερωμένη ψηφοφορία "Ποιος μου τη σπάει και ποιον γουστάρω" και οι παίκτες είχαν ιδιαίτερο άγχος.