Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη!

21.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άλλοι πηγαίνουν ταξίδι και ζουν τον έρωτα τους και άλλοι πηγαίνουν και χωρίζουν! Στην κατηγορία αυτή ανήκει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μετά από εφτά μήνες δέσμευσης επέστρεψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άλλοι πηγαίνουν ταξίδι και ζουν τον έρωτα τους και άλλοι πηγαίνουν και χωρίζουν! Στην κατηγορία αυτή ανήκει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μετά από εφτά μήνες δέσμευσης επέστρεψε πανηγυρικά στο κλαμπ των χωρισμένων. (Κοίτα να δεις που στο τέλος ο Κώστας Καραφωτης θα αποδειχθεί σχέση ζωής για την ηθοποιό, αφού μέχρι στιγμής κατέχει το ρεκόρ μακροχρόνιας σχέσης με Παπουτσάκη)

Η σχέση της Κατερίνας με τον Ορέστη Τζόρβα ανήκει στο παρελθόν και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Τρίτη, οπότε κι επέστρεψαν από τις μίνι διακοπές τους στην Βαρκελώνη. Κι αν τις επόμενες μέρες τα δημοσιεύματα μιλούσαν για ερωτικό ταξίδι του ζεύγους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, τελικά έκαναν μεγάλο λάθος, αφού επρόκειτο για ταξίδι χωρισμού. Σνιφ, σνιφ.

Όπως λέγεται, η σχέση τους περνούσε τον τελευταίο καιρό σοβαρή κρίση και το ταξίδι τους δε στάθηκε αρκετό για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Έτσι, με την επιστροφή τους έπεσαν και οι τίτλοι τέλους. Τον Τζόρβα δεν τον έχουμε δει στα πέριξ. Η Παπουτσάκη, πάλι, κάνει κανονικά σόλο εμφανίσεις, έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους.