Ο Πάνος γνώρισε το σόι της Μελίνας

10.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Βίο ανθόσπαρτο διάγουν τις τελευταίες μέρες ο Πάνος και η Μελίνα του Big. Το πρώτο....Bigοζευγάρι συνεπαρμένο από τα μέλια και τις γλύκες του πρώτου καιρού, αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη και άμα τα πράγματα πάνε καλά θα κάνουν και το μεγάλο μπαμ!
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Βίο ανθόσπαρτο διάγουν τις τελευταίες μέρες ο Πάνος και η Μελίνα του Big. Το πρώτο....Bigοζευγάρι συνεπαρμένο από τα μέλια και τις γλύκες του πρώτου καιρού, αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη και άμα τα πράγματα πάνε καλά θα κάνουν και το μεγάλο μπαμ. Να ανέβουν, δηλαδή, τα σκαλιά της εκκλησίας. Μέχρι στιγμής, δηλώνουν απόλυτα ενθουσιασμένοι και η Μελίνα που είναι κορίτσι με αρχές και δεν πετάει στα σύννεφα, ήδη έχει αρχίσει να κοιτάει για τίποτε νυφικά. Συγχρόνως, ψάχνει για δουλειά, διότι η συμβίωση έχει απαιτήσεις, ένα σπίτι για να συντηρηθεί θέλει λεφτά και δυστυχώς τα έξοδα τρέχουν.

Ωστόσο, δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, ούτε κυκλοφορεί με την "Χρυσή ευκαιρία" ανά χείρας, μια και είναι αισιόδοξη πως η επιθυμία της να γίνει ηθοποιός σύντομα θα πραγματοποιηθεί. Η υποκριτική είναι αλήθεια, πως δεν ήταν στο πετσί της από τα γεννοφάσκια της, όμως μετά την είσοδο της στο Σπίτι του Big δεν είχε και πολλές επαγγελματικές επιλογές. Είτε αοιδός θα γινόταν, είτε ηθοποιός, είτε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Σαν γυναίκα ανατολίτισσα που είναι, σκέφτηκε πως πρέπον είναι να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια του συζύγου, στην προκειμένη περίπτωση του Πάνου, ο οποίος στην ταυτότητα του δηλώνει "Ηθοποιός". Μάλιστα, στο παρελθόν είχε κρατήσει και ρόλο στο "Καλημέρα Ζωή".

Τώρα αν το ζευγάρι θα έχει πρόταση από τον Φώσκολο παραμένει άγνωστο, μια και δύσκολα μπορεί να προσαρμόσει το ρόλο του ζευγαριού και επί οθόνης. Εκτός και αν αντικαταστήσει τον Στάθη Θεοχάρη και τη Μαριάννα με τον Πάνο και την Μελίνα. Τον Πάνο γνώρισε όλο το σόι της Μελίνας στην Κέρκυρα το Πάσχα, όπου οι δυο τους βρέθηκαν εκεί για λίγες μέρες. Λέγεται, δε, πως θείες, θείοι, συμπέθεροι ακόμη και γειτόνισσες κατενθουσιάστηκαν με το νεαρό και από το πρωί ίσαμε το βράδυ ήσαν όλο "φτου σκόρδα" για να μην ματιάσουν το παλικάρι και την Καμέλια (Μελίνα είναι το καλλιτεχνικό της) για την καλή της τύχη.