Η γοργόνα Γιώτα και ο Ρακιντζής

10.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, δίκαια, πέρα για πέρα, κρατάει τον τίτλο "Η μικρή γοργόνα της Σπάρτης" η Γιώτα και το απέδειξε έμπρακτα την Πέμπτη. Η εν λόγω νέα μετά κόπου και φιλότιμης προσπάθειας κατάφερε να βγάλει ένα μίλι κάνοντας θαλάσσιο σκι κι έτσι κέρδισε με το σπαθί της μια βόλτα με το ελικόπτερο του M.I.H.A.L.I. R.A.K.I.N.T.Z.I.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δίκαια, πέρα για πέρα, κρατάει τον τίτλο "Η μικρή γοργόνα της Σπάρτης" η Γιώτα και το απέδειξε έμπρακτα την Πέμπτη. Η εν λόγω νέα μετά κόπου και φιλότιμης προσπάθειας κατάφερε να βγάλει ένα μίλι κάνοντας θαλάσσιο σκι κι έτσι κέρδισε με το σπαθί της μια βόλτα με το ελικόπτερο του M.I.H.A.L.I. R.A.K.I.N.T.Z.I. Τέτοια επιτυχία στη ζωή σου δε σου τυγχάνει κάθε μέρα, γι αυτό και η Γιώτα οφείλει να το αναγνωρίζει αυτό και να κάνει τεμενάδες στην παραγωγή και τον κόσμο που της έδωσαν την ευκαιρία αυτή. Στο Ναύπλιο, σαν φθάσουν με το καλό, θα πιουν έναν καφέ, θα λαδώσουν το αντεράκι της με τίποτε κοψίδια και μετά θα επιστρέψει ο καθείς στη βάση του. Τα υπόλοιπα παιδιά άκουσαν με ιδιαίτερη ανακούφιση τα αποτελέσματα και μόνο που δεν έπνιξαν στα φιλιά τη συγκάτοικο που τους απάλλαξε από τα χρέη...σκουπιδιαραίων που θα καθάριζαν όλη την παραλία του Σχοινιά.

Κατά τα άλλα, το βράδυ της Πέμπτης στο Bar είχαμε την καθιερωμένη "βραδιά παραφωνίας" όπου παίκτες και θαμώνες επιδόθηκαν σε δοκιμασία αντοχής των νεύρων μας σε συνθήκες πλήρους παραφωνίας. Αφού τελείωσε και η "δολοφονία των τραγουδιών" κι αφού αποτέλειωσαν ο, τι άσμα τους βρισκόταν πρόχειρο, έκλεισαν το μαγαζί και ανέβηκαν για την καθιερωμένη ψηφοφορία. Προτού συμβεί αυτό, η Γιώτα ξεμονάχιασε σε μία γωνία την Μαίρη, προκειμένου να αναλύσουν το ζήτημα "Τι έγραφε το χαρτάκι"; Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις - δες Ανατολικό ζήτημα, το Κυπριακό - η συζήτηση οδηγείται σε αδιέξοδο. Έτσι κι εδώ η κουβέντα των κοριτσιών έληξε άδοξα, όμως επειδή είναι γυναίκες με επίπεδο, δεν είχαμε κάποια απώλεια: τούφες τρίχες από τράβηγμα μαλλιών, σπάσιμο νυχιού, σκίσιμο καλσόν και άλλα.