Θεοφάνους: "Που ήταν ο ΑΝΤ1"; Και ασφαλιστικά μέτρα στην Τατιάνα!

19.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εγκαίνια στο «Μουσικό εργαστηράκι» είχε την Κυριακή ο Γιώργος Θεοφάνους και στην εκδήλωση βρέθηκαν ένα σωρό κάμερες. Από όλα τα κανάλια που έχουν μεσημεριανές και πρωινές εκπομπές που τους ενδιαφέρει το νέο εγχείρημα του Θεοφάνους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εγκαίνια στο «Μουσικό εργαστηράκι» είχε την Κυριακή ο Γιώργος Θεοφάνους και στην εκδήλωση βρέθηκαν ένα σωρό κάμερες. Από όλα τα κανάλια που έχουν μεσημεριανές και πρωινές εκπομπές που τους ενδιαφέρει το νέο εγχείρημα του Θεοφάνους. Και δεν τους ενδιαφέρει μόνο το εγχείρημα, αλλά και η άγρια κόντρα του με την Τατιάνα Στεφανίδου που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το θέμα συζήτησης. Τι είπα; Ότι στην εκδήλωση ήταν όλα τα κανάλια; Γράψε λάθος.

Εκεί ήταν όλα, εκτός του ΑΝΤ1!!! Κι έρχεσαι να απορήσεις, όπως και ο Θεοφάνους ο οποίος τήραξε καλά τα μικρόφωνα και όταν δεν είχε κανένα με το λογότυπο του καναλιού, αμέσως εξέφρασε την απορία του: «Πού είναι ο ΑΝΤ1 ρε παιδιά»; Εμάς ρωτάς; Εσύ είσαι του Ομίλου. Ακόμη και ο Τσιλιπουνιδάκης δεν είχε απάντηση στο ερώτημα του. Και σκάει μετά ειρωνικό χαμόγελο ο μουσικοσυνθέτης και βεβαιωνόμαστε ότι η νέα κόντρα του θα είναι με το κανάλι. Πάντως, κάτι μου λέει ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι στο ντούκου.

Του κακοφάνηκε η απουσία, από τη στιγμή που εκείνος έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Ομίλου. Και να δεις, αγαπημένε μου, που ο Θεοφάνους κατά βάθος πιστεύει ότι το κανάλι πήρε θέση στην κόντρα του με την Τατιάνα, επιλέγοντας την δεύτερη. Τι να σου πω. Η απουσία έστω και μίας κάμερας είναι να προκαλεί απορίες. Όσο για τη διαμάχη του με την Στεφανίδου; Εκείνη δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει και αυτό. Μάλιστα, ο Θεοφάνους αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα όπως με την Εύη Δρούτσα. Πολύ δημοκρατικό αυτό. Πρώτα ξεκατινιάζεις την άλλη και μετά ζητάς μέτρα για να μη σου απαντήσει. Αλλά να μου πεις, ο μουσικοσυνθέτης περίμενε η Τατιάνα να πάει στα εγκαίνια με τα παιδιά της... Αγαπημένε μου, άβυσσος η ψυχή του Θεοφάνους!