Η Ελισάβετ συμβουλεύει τον Μπέκαμ

26.04.2002
Αγαπημένε μου Θάνο, στιγμές αγωνίας περνάει τον τελευταίο καιρό η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ. Εκεί, που πήγαν να στεγνώσουν τα δάκρυα της από το χαμό της Βασιλομήτωρ, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ να της ματαρίξει το ηθικό.
Αγαπημένε μου Θάνο,


Στιγμές αγωνίας περνάει τον τελευταίο καιρό η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ. Εκεί, που πήγαν να στεγνώσουν τα δάκρυα της από το χαμό της Βασιλομήτωρ, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ να της ματαρίξει το ηθικό. Η Ελισάβετ, μπορεί να έμαθε μόλις πέρυσι ότι: ποδόσφαιρο είναι το άθλημα, όπου 20 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα κι άλλοι δύο κάθονται κάτω από κάτι δίχτυα να την πιάσουν για να μη μπλεχτεί σε αυτά, όμως ενδιαφέρεται πραγματικά για το ποδόσφαιρο της χώρας της.

Ειδικά, τώρα που αυτό έχει δεχθεί ένα βαρύ πλήγμα, από τον τραυματισμό του "κάπτεν" Ντείβιντ, δεν ήταν δυνατό να... σφυρίζει αδιάφορα. Αφού οι άνθρωποι της, της εξήγησαν πως έχει η κατάσταση: "Υψηλοτάτη, ο Μπέκαμ είναι μέγας παικταράς κι άπαξ και χάσει το Μουντιάλ τον Ιούνιο, μαύρο φίδι που μας έφαγε", αποφάσισε να δράσει. Έτσι, έστειλε στο γνωστό ποδοσφαιριστή μία ευχετήρια κάρτα, συστήνοντας του συγχρόνως μία δική της γιατρό.

Η ενέργεια αυτή δεν έχει να κάνει με την μεγάλη και καλή της καρδιά, ούτε γιατί τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Μπέκαμ. Απλά, η Ελισάβετ που δεν είναι...τουρίστρια στη χώρα της, γνωρίζει για τον εν λόγω νέο και τη σύζυγό του Βικτόρια, με την οποία είναι κομμάτι...επιρρεπείς σε κάθε είδους ατασθαλία. Έτσι, για να είναι σίγουρη ότι ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν το αφήνει στην άκρη για να συνοδεύσει την καλή του στην αισθητικό που πάει να βγάλει τα φρύδια της, τον στέλνει σε δικό της άνθρωπο. Και τι δικό της. Κοτζάμ ανιψιά της με πτυχία στη φυσιοθεραπεία. Την κίνηση της Βασίλισσας χαιρέτησε σύσσωμος ο αγγλικός λαός που επίσης ξέρει για τις...επιρρέπειες του Ντεϊβιντ. Ο ίδιος, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει σε διακαναλική σύνδεση να ευχαριστήσει δημόσια την Ελισάβετ για το μέγιστο ενδιαφέρον που έδειξε στο πρόβλημά του.