Χορεύοντας με τους σταρ, αφού μάθουν να χορεύουν!

29.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξεκίνησε και το Dancing with the stars και δεν ξέραμε πού να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας. Στον Γιάννη Λάτσιο σε ρόλο κριτή; Στην Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει μείνει μισή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξεκίνησε και το Dancing with the stars και δεν ξέραμε πού να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας. Στον Γιάννη Λάτσιο σε ρόλο κριτή; Στην Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει μείνει μισή (ήταν και αυτό το μαλλί κότσος που δεν βοηθούσε την εμφάνιση της); Στον Σταμάτη Γαρδέλη που έσπασε το χέρι του στις πρόβες πάνω στην υπερπροσπάθεια να χορέψει; Στην Φωτεινή Πιπιλή σε ρόλο χορεύτριας (χο, χο); Ή στην Ευγενία Μανωλίδου με την Ματθίλδη Μαγγίρα και την κόντρα που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους.

Για να είμαστε πιο δίκαιοι, στην κόντρα που σώνει και καλά προσπαθεί να ξεκινήσει η Μαγγίρα, η οποία δε λέει να χωνέψει ότι στον ΑΝΤ1 προτίμησαν την «Μπουμπούκα» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Με κάθε ευκαιρία πετάει τις σπόντες και τις κακίες της για την διάδοχο της, ενώ την ίδια μέρα είχε δηλώσει σε περιοδικό ότι «Θα πέσουν κορμιά στην πρεμιέρα του talent show» εννοώντας το δικό της και της Ευγενίας. Κι έπεσαν αγαπημένε μου.

Όχι με τον τρόπο που εννοούσε η Μαγγίρα, αλλά με τον χορευτικό, όπου οι δύο κυρίες για τις ανάγκες του χορού κυλίστηκαν στα πατώματα. Να βλέπεις την Μπουμπούκα να την σέρνει στα πατώματα ο χορευτής κι εκείνη να κλείνει το ποδαράκι όλο ναζί (παρεμπιπτόντως, το κοντό φουστανάκι αποκάλυψε ότι η Μανωλίδου διαθέτει ωραίο πόδι) και να λες... «Μπράβο Ευγενία, έχεις ταλέντο». Αλήθεια, ο σύζυγος Άδωνις τι λέει για τα χορευτικά κυλίσματα στο πάτωμα της κυρίας βουλευτού; Πάντως, στην πρώτη άτυπη μάχη των δύο κυριών νικήτρια αναδείχθηκε η Μαγγίρα, αφού στην πρεμιέρα συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι λίγο άδικο; Είναι η μοναδική show woman στους «stars» που ξέρει από χορό. Ας πούμε έβλεπες την Πιπιλή να χορεύει το τσα τσα και λες ότι όσο υπάρχει η Μαγγίρα σιγά μην πάρει πρωτιά. Why; Μόνο για την χαρά που είχε στις πρόβες και την χαρά που μας προσφέρει όταν την βλέπουμε, αξίζει να την δούμε περισσότερο. Για την Βίκυ Κουλιάνου μήπως ήταν καλύτερο να της έχουν παρτενέρ τον Σχορτσιανίτη; Να μην πηγαίνει η καρδιά μας στην κούλουρη ότι θα δέσει φιόγκο τον παρτενέρ της άμα του πέσει από τα χέρια όταν την σηκώνει ψηλά!