Κοκκίνου: "Εύχομαι να είναι εύκολο το διαζύγιο".

26.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε την Έλη Κοκκίνου να μιλήσει για το ξαφνικό διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε την Έλλη Κοκκίνου να μιλήσει για το ξαφνικό διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Και όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να παιχτεί η συνέντευξη που έδωσε στην Μαρία Σταματέρη. Αλλά μία πρώτη γεύση την πήραμε.

«Ελπίζω να είναι ένα εύκολο διαζύγιο» είπε η αοιδός και μέσα από την καρδιά μας της ευχόμαστε το ίδιο. Ούτε εμείς μπορούμε τα δύσκολα διαζύγια. Και συνεχίζει, λέγοντας ότι στη σχέση αυτή και εκείνη και ο Βασιλειάδης έκαναν λάθη τα οποία πληρώνουν. Αν είπε κάτι παραπάνω, αν επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις φήμες των τελευταίων ημερών, υπομονή και μετά το Πάσχα θα μάθουμε.

Στο πλευρό της Κοκκίνου βρίσκεται η μητέρα της, Μαίρη η οποία μπροστά στην κάμερα είπε ότι και οι δυο γυναίκες είναι καλά («δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά είμαστε καλά» είπε συγκεκριμένα) ενώ η ίδια δήλωσε ότι βρίσκεται δίπλα στο παιδί της, όπως θα έκανε κάθε μάνα. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται και η μετακόμιση της Κοκκινου στο νέο της σπίτι, ενώ το Πάσχα με την μητέρα και το παιδί της θα πάνε στη Νάξο.