Τζούλια: είπε "ιερόδουλη" την Μπάστα και ξεκίνησε ο πόλεμος!

24.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να ανοίξουμε τα Μαρμαρένια αλώνια να πάνε οι top ξανθές της showbiz μας να μαλλιοτραβηχτούν με την ησυχία τους. Να πιαστούν από τις τρέσες και τα extensions και να γίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να ανοίξουμε τα Μαρμαρένια αλώνια να πάνε οι top ξανθές της showbiz μας να μαλλιοτραβηχτούν με την ησυχία τους. Να πιαστούν από τις τρέσες και τα extensions και να γίνει της Μπάστα και της Αλεξανδράτου το πανηγύρι. Γιατί, όπως κατάλαβες, σε αυτές τις δύο top αναφέρομαι: την Τζούλια και την Σάσα, οι οποίες έχουν νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους κόντρα και πιο ενδιαφέρον από ποτέ.

Τώρα, έχει νόημα να τις παρακολουθήσεις. Λοιπόν, η Σάσα κατέθεσε μήνυση εναντίον της Τζούλιας επειδή εκείνη την αποκάλεσε «ιερόδουλη». Ήταν τη στιγμή που οι ρεπόρτερ Αλεξανδράτου (αυτοί δηλαδή που την έχουν πάρει αποκοπή) ζήτησαν ένα σχόλιο της για την Μπάστα κι εκείνη απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με ιερόδουλες». Πώς στο καλό της ήρθε αυτή η λέξη; Από δω και πέρα, αγαπημένε μου, κι εμείς αυτή τη λέξη θα χρησιμοποιούμε, αντί της γνωστής: «Η μπάλα είναι ιερόδουλη».

Άκουσε, που λες η Σάσα τον χαρακτηρισμό κι έγινε της ιερόδουλης. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα Άνω Γλυφάδας και κατέθεσε μήνυση, ενώ μετά βγήκε στον Αιμίλιο Λιάτσο έτοιμη να σκάσει. «Εγώ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Εγώ δεν γύρισα πορνό ταινία» είπε η Μπάστα και με το δίκιο της η κοπέλα. Κι αν έχω καταλάβει καλά, η Αλεξανδράτου την είπε έτσι, επειδή προηγουμένως η Σάσα την αποκάλεσε «πορνοστάρ». Όχι δεν θέλω να δυναμιτίσω το κλίμα ούτε να πάρω το μέρος της μίας ή της άλλης, αλλά με το σκεπτικό της Τζούλιας όλος ο κόσμος είναι... ιερόδουλες! Βρε μπράβο άνθιση το επάγγελμα.

Και αναρωτήθηκε που λες στον Αιμίλιο η φουρκισμένη Σάσα: «Όταν μία κοπέλα λέει ότι είναι σταρ και γυρίζει πορνό, τι είναι; Πορνοστάρ»! Είναι και αυτή η Μπάστα. Ωστόσο, δέχτηκε και από αλλού τα πυρά, αφού το κολλητάρι της Τζούλιας είπε ότι η Μπάστα εκδίδεται για 100 ευρώ. Και πάλι δε θέλω να βάζω σπιουνιές, αλλά τούτο ήτο πολύ χοντρό. Και ότι εκδίδεται και ότι παίρνει 100 ευρώ!