Έγκυος η Σίσσυ Χρηστίδου;

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη ο πελαργός είπε να κάνει μία στάση και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Μην ταράζεσαι καλέ και δεν θα σου πω ότι ο Γρηγόρης είναι... έγκυος! Ούτε και ο Νίκος Μουτσινάς!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη ο πελαργός είπε να κάνει μία στάση και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Μην ταράζεσαι καλέ και δεν θα σου πω ότι ο Γρηγόρης είναι... έγκυος! Ούτε και ο Νίκος Μουτσινάς! Αν και κάποιες κακές γλώσσες μπορεί να πουν: «Αν είναι να ανέβουν τα νούμερα της εκπομπής κι αυτό μπορεί να γίνει». Γκλουγκ.

Τέλος πάντων. Οι φήμες θέλουν να είναι έγκυος η γυναίκα της παρέας, Σίσσυ Χρηστίδου - φυσιολογικά πράγματα δηλαδή - και όσο στην εκπομπή τηρούν σιγή ιχθύος, τόσο οι φήμες φουντώνουν. Άσε, που ο επικείμενος γάμος της παρουσιάστριας το ερχόμενο καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαραντίνη, δεν βοηθά στον κατευνασμό αυτών. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε διαψεύσει ότι είναι έγκυος, όμως, τώρα τηρεί στάση «Έλλη Κοκκίνου». Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει, παρά μόνο χαμογελά. Χμ.

Και κάθομαι τώρα εγώ το κουτσομπολάκι και παρατηρώ αν έχει φουσκώσει η κοιλιά της Σίσσυς, αν έχει ναυτία η Σίσσυ ή αν λιμπίστηκε κάνα γλυκό, όπως η Ελένη Μενεγάκη καλή ώρα, που όλα τα λιμπίζεται. Φευ, διαφορά δε βλέπω, αν και η περιπτερού λέει ότι το κορίτσι έχει γλυκάνει. Διάβασε κι ένα δημοσίευμα ότι η Χρηστίδου πριν λίγες μέρες είχε λιποθυμήσει σε ένα από τα διαλείμματα και το έδεσε σχοινί κορδόνι ότι είναι έγκυος. Τώρα, αν όλα τα παραπάνω ισχύουν και στον «Όμορφο κόσμο» θα έχουν εγκυμοσύνες, ένα έχω να σου πω: πως θα αντέξω μία ολόκληρη χρονιά να βλέπω συνεχώς μια κοιλιά τούρλα. Ελπίζω, να μη ζηλέψει η Ελεονώρα Μελέτη, διότι δεν θα βαστάξω τόσο... baby boom!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]