Παντρεύεται ο Ανατολάκης

17.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, το πραγματικό νόημα του να είσαι παντρεμένος φαίνεται πως έπιασε ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος μετά από πολλές περιπλανήσεις είπε να πιάσει...λιμάνι. Στις 15 Μαΐου, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα ενωθεί "εις σάρκα μία" με την αγαπημένη του Ζάννα Χολεβα.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Το πραγματικό νόημα του να είσαι παντρεμένος φαίνεται πως έπιασε ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος μετά από πολλές περιπλανήσεις είπε να πιάσει...λιμάνι. Στις 15 Μαΐου, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα ενωθεί "εις σάρκα μία" με την αγαπημένη του Ζάννα Χολεβα και μπορώ να σου πω πως δεν έχει καμία φοβία επί του γεγονότος "Τι πάω να κάνω ο τρελός", "Μήπως να το ξανασκεφτώ", "Θα βαστάξει το κεφάλι μου την κουλούρα" κι άλλα τέτοια. Ο Ανατολάκης, σα να γεννήθηκε για τον προορισμό αυτό του γαμπρού, είναι πολύ άνετος και περιμένει σαν τον τρελό τη μέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Για να καταλάβεις τη λαχτάρα του, με την Ζάννα είναι μαζί δυόμισι χρόνια κι από τον πρώτο κιόλας χρόνο είχαν ρίξει τα σχέδια του γάμου. Από τότε που ένιωσαν το πρώτο τσίμπημα στην καρδιά τους είναι συνέχεια μαζί, ενώ η Ζάννα του έκοψε...κακές συνήθεις του παρελθόντος, όπως τους πολλούς...φραπέδες με τους "κολλητούς" Ελευθερόπουλο και Γεωργάτο (επειδή πειράζουν στο στομάχι), αλλά και κάποιες επισκέψεις σε νυχτερινά μαγαζιά (επειδή έχει πολλή καπνα). Αυτός αγόγγυστα τις αποδέχτηκε, επειδή είναι ερωτευμένος άντρας, αλλά κι επειδή η καλή του ως κομμάτι ωριμότερη που είναι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Τις ώρες που δεν είναι με την Ζάννα, όταν αυτή δουλεύει στο μαγαζί της, φροντίζει να τις περνάει με το γιο της, στον οποίο μάλιστα προσπαθεί να μάθει κάποια μυστικά του ποδοσφαίρου, όπως ποια είναι η λεπτή γραμμή που χωρίζει έναν ποδοσφαιριστή κι έναν...ξυλοκόπο.

Ο γάμος θα γίνει ημέρα Πέμπτη, λίγες μέρες μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, στον Aγιο Γεώργιο, στο Καβούρι, παρουσία πολλών φίλων, μια και το ζευγάρι είναι υπέρ του δέοντος κοινωνικό. Κουμπάρος, τέλος, θα είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος θα έρθει από το Μιλάνο ειδικά για την περίσταση.