Παντρεύτηκε ο Μπέντζαμιν Μπρατ

17.04.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σιγά μην καθόταν να σκάσει ο Μπέντζαμιν Μπρατ, τον οποίο η Τζούλια Ρόμπερτς άφησε στα ... κρύα του λουτρού με την πικρή γεύση του γάμου. Το περασμένο Σάββατο, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την συνάδελφο και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Pinero", Ταλίσα Σοτο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σιγά μην καθόταν να σκάσει ο Μπέντζαμιν Μπρατ, τον οποίο η Τζούλια Ρόμπερτς άφησε στα...κρύα του λουτρού με την πικρή γεύση του γάμου. Ο άνθρωπος, που είχε φτιάξει ψυχολογία για το εν λόγω μυστήριο, με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, φρόντισε να αποκατασταθεί. Τυχερή είναι η συνάδελφος και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Pinero", Ταλίσα Σοτο, με την οποία το περασμένο Σάββατο ενώθηκαν "εις σάρκα μία".

Τα νέα του γάμου του διαδόθηκαν αστραπιαία στην κοινωνία του Χόλιγουντ, που έμεινε κόκαλο σαν έμαθε τα καθέκαστα. Ναι, μεν, ήξεραν πως ο Μπέντζαμιν διατηρούσε δεσμό με την Ταλίσα, όμως δεν περίμεναν πως η σχέση τους θα είχε τέτοια εξέλιξη τόσο σύντομα. Βλέπεις, δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Ρόμπερτς μιαν ωραία πρωία αποφάσισε πως δεν είναι έτοιμη για γάμο με τον συγκεκριμένο γαμπρό και πως η καρδία της ανήκει στον κάμεραμαν Ντάνι Μόντλερ. Τότε, ο Μπέντζαμιν το είχε πάρει κατάκαρδα, όμως λίγους μήνες αργότερα βρήκε την "αδελφή ψυχή", για να του απαλύνει τον πόνο, στο πρόσωπο της Ταλίσα.

Εκτοτε, ήσαν συνέχεια μαζί και η σχέση τους πήγαινε τόσο καλά που η περίπτωση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έδινε 1,15. Για τέτοια σιγουριά μιλάμε. Να φανταστείς, στις δημόσιες εμφανίσεις τους, κόσμος και δημοσιογράφοι, προτού ρωτήσουν το τυπικό "Πως είναι η υγεία σας", τους έλεγαν "Πότε παντρεύεστε". Στην αρχή αυτό τους άρεσε, στη συνέχεια όμως βαρέθηκαν και για να τους αποφύγουν ανακοίνωσαν προ ολίγων ημερών ότι αρραβωνιάστηκαν. Αυτό το έκαναν και για ένα λόγο παραπάνω: να ρίξουν στάχτη στα μάτια των παπαράτσι και ανενόχλητοι να ενώσουν τη...σάρκα τους. Το μυστήριο έγινε στο Σαν Φραντσίσκο, όπου μένει ο γαμπρός, σε μία σεμνή τελετή με λίγους συγγενείς και φίλους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί από τους νιόπαντρους, παρά μόνο μία φωτογραφία τους για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.