Κάηκε το μαγαζί που εμφανίζεται ο Ρουβάς!

03.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάθε φορά που κλείνω να πάω στον Sakis να τον δω από κοντά, κάτι γίνεται και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το μαγαζί που τραγουδάει. Πέρυσι, είχε γίνει έλεγχος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάθε φορά που κλείνω να πάω στον Sakis να τον δω από κοντά, κάτι γίνεται και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το μαγαζί που τραγουδάει. Πέρυσι, είχε γίνει έλεγχος από το υγειονομικό, όπου διαπιστώθηκαν πολλές παρανομίες και το κλαμπ έκλεισε και φέτος που είχα γεμίσει τα χέρια μου να τον δω, το κλαμπ «S», που εμφανίζεται, κάηκε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μαυρόγατα του Sakis.

Ναι, αγαπημένε μου, νέα προβλήματα βρήκαν το «είδωλο» το οποίο ειλικρινά θα πρέπει να ανησυχεί με την περίπτωση του. Γιατί, δεν γίνεται δύο συνεχόμενες χρονιές να δημιουργούνται προβλήματα με τα μαγαζιά που εμφανίζεται. Αν και φέτος, έχουμε να κάνουμε με μία περίεργη υπόθεση. Λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης ξέσπασε φωτιά στο κλαμπ που βρίσκεται στις αρχές της Βουλιαγμένης.

Λένε ότι πρόκειται για εμπρησμό, αφού κοντά στην πίστα βρέθηκαν δύο μπιντόνια με βενζίνη, ενώ ο φύλακας κατέθεσε ότι άγνωστοι τον προπηλάκισαν, τον χτύπησαν και μετά τράπηκαν σε φυγή, με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για καταστροφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 12 οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ ερευνώνται τα αίτια του εμπρησμού.