''Εγραψε'' και πάλι ο Ράσελ

03.04.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, μέσα στον βούρκο της παρανομίας κυλιέται ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος με τα καμώματά του δικαίως έχει υιοθετήσει τον τίτλο του ''κακού παιδιού''. Πέρα από τις δηλώσεις του, με τις οποίες... σνομπάρει τους πάντες, έρχεται τώρα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να μπλέξει με τους αυστραλέζικους νόμους.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

μέσα στον βούρκο της παρανομίας κυλιέται ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος με τα καμώματά του δικαίως έχει υιοθετήσει τον τίτλο του ''κακού παιδιού''. Πέρα από τις δηλώσεις του, με τις οποίες... σνομπάρει τους πάντες, θεωρώντας πως είναι ανώτερος όλων, έρχεται τώρα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να μπλέξει με τους αυστραλέζικους νόμους. Και όλα αυτά γιατί; Επειδή, πολύ απλά, αγαπάει το ράγκμπι και εκμεταλλεύεται τη φήμη του, προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Που λες, ο Ράσελ έχει βάλει σκοπό να κάνει μαζική μεταφορά των παικτών μιας ομάδας ράγκμπι στην Αυστραλία, ονόματι ''Sarks'', στην ομάδα που υποστηρίζει, ''South Sidney''. 'Εχει κουραστεί ο καημένος να την βλέπει να χάνει και αποφάσισε να κάνει μια καλή πράξη και να βάλει το χεράκι του στην αναδιάρθρωση της ομάδας, εκτιμώντας ότι ο πρόεδρος δεν κάνει καλή δουλειά και δεν μπορεί να πάρει παίκτες της προκοπής.

Εκμεταλλεύτηκε, λοιπόν, τη... διασημότητά του και πλησίασε έναν - ένας τους παίκτες, θέτοντάς τους το 'δέλεαρ' της μεταφοράς... Το αντίτιμο, βέβαια, δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι, μια που ή θα βάλει ο ίδιος τα χρήματα ή λειτούργησε απλώς ως μεσολαβητής της 'γνωριμίας' των παικτών με τους υπευθύνους στην ομάδα... Επειδή, όμως ο νόμος απαγορεύει ρητώς να γίνονται τέτοιες προσφορές από μη 'επίσημα πρόσωπα' των ομάδων, το ζήτημα, εφόσον συνεχιστεί, θα διωχθεί ποινικά!

Τώρα εγώ τι να πω δεν ξέρω. Δεν τον αντιπαθώ τον Ράσελ, απλά θεωρώ ότι κάποιες φορές δείχνει πολύ επηρμένος και δεν εκμεταλλεύεται σωστά την δημοτικότητα και την διεθνή φήμη του. Ας ελπίσουμε να βάλει μυαλό, ποτέ δεν είναι αργά άλλωστε...