Κλάματα και τσακωμοί στο Bar

15.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το μετά "τουαλέτας συναπάντημα" έχει διχάσει το Bar. Οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - συγκάτοικοι δεν είδαν με καλό μάτι το...ραντεβού του Άρη και της Στέλλας στον εν λόγω "αναστενάρικο" τόπο, με κάποιους εξ' αυτών να είναι οι πιο αντιδραστικοί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μετά "τουαλέτας συναπάντημα" έχει διχάσει το Bar. Οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - συγκάτοικοι δεν είδαν με καλό μάτι το...ραντεβού του Άρη και της Στέλλας στον εν λόγω "αναστενάρικο" τόπο, με κάποιους εξ' αυτών να είναι οι πιο αντιδραστικοί. Πρώτη και καλύτερη η Μαίρη, η οποία ως γυναίκα δεν χώνεψε το γεγονός ότι η "συντρόφισσα" Στέλλα κλείστηκε στην τουαλέτα, προκειμένου να κατανοήσει πλήρως τι εννοεί ο Άρης όταν λέει "Είμαι και πολύ άντρας, ο βερέμης".

Για το λόγο αυτό, η Μαίρη τα έχωσε κανονικά στη μοντέλα, κατηγορώντας την ότι έχει ξεπεράσει κάθε ηθικό φραγμό. Αυτή, με τη σειρά της μη μπορώντας να καταλάβει γιατί την εχθρεύονται όλοι που πήγε και φίλησε το 23χρονο, ξέσπασε σε κλαυθμούς και οδυρμούς. Ο Άρης, ως γνήσιος απόγονος των πάλαι ποτέ αιμοβόρικων αρσενικών, την υπερασπίστηκε, ειδικά στο σημείο που η Μαίρη είπε: "Και καλά αυτός είναι άνδρας. Εσύ;". "Είναι γυναίκα" απάντησε και περί τούτου ουδείς μπορεί να έχει αμφιβολία. Η τεταμένη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε και την Παρασκευή, όπου η Μαίρη (again) έδωσε συνέντευξη, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τη Στέλλα ότι εκμεταλλεύτηκε το ρομαντικό, άβγαλτο ανήλικο Άρη.

Η Στέλλα, πάλι, έδωσε επίσης συνέντευξη και φανερά στεναχωρημένη εξήγησε το λόγο που δέχτηκε να γίνει το καλό...συναπάντημα στην τουαλέτα. Κατά τα άλλα, όταν τα παιδιά δεν ασχολούνται με το θέμα των ημερών, παρηγορούν τη Μαργαρίτα, η οποία κλαίει και χτυπιέται που ο Λορέντζο την ψήφισε. Ο "Ιταλός" από την άλλη, γονυπετής της ζητά συγνώμη "Αχ συχώρνα με για το κακό που σου έκανα", ενώ όταν ο πολλά βαρύς Άρης απηυδισμένος από το δάκρυ τη μαλώνει, αυτός πάει και την αγκαλιάζει στοργικά.