Ερωτευμένος Πάνος και Φραντζέσκα δίχως...κέφια

13.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η πέμπτη μέρα στο σπίτι του Big κύλησε χωρίς Φραντζέσκα και οι απανταχού φαν της Κύπριας νιώθουν ένα κάποιο κενό. Η εν λόγω νέα δεν είχε διάθεση ούτε μια μπλούζα να αλλάξει και τις περισσότερες ώρες τις έβγαζε...χουρχουρίζοντας στον καναπέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πέμπτη μέρα στο σπίτι του Big κύλησε χωρίς Φραντζέσκα και οι απανταχού φαν της Κύπριας νιώθουν ένα κάποιο κενό. Η εν λόγω νέα δεν είχε διάθεση ούτε μια μπλούζα να αλλάξει και τις περισσότερες ώρες τις έβγαζε...χουρχουρίζοντας στον καναπέ. Την ίδια διάθεση κι ακόμη χειρότερη είχε ο ερωτευμένος Πάνος, ο οποίος από το ντέρτι που νιώθει για τη Μελίνα δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Η Κυριακή βλέπεις πλησιάζει και η πιθανότητα να είναι αυτός που θα φύγει του φέρνει κατάθλιψη.

Οπου σταθεί κι όπου βρεθεί, σε όποιον δύσμοιρο τύχει να περπατήσει σε ακτίνα 20 μέτρων από το σημείο που είναι, τον μπαγλαρώνει κι αρχίζει να του λεει τον πόνο και τον οδυρμό του. "Που λες, εγώ γουστάρω τη Μελίνα" ξεκινάει και κουβέντα γίνεται. Οι περισσότεροι εξ' αυτών, ειδικά η Τίνα με τον Αλέξανδρο, καταλαβαίνουν όταν λεει "Εγώ δε θέλω να κάνω έρωτα μαζί της μέσα στο Σπίτι" και συγκινούνται για τον...ιπποτισμό του. Τον καθησυχάζουν, δε, πως η ώρα η καλή, η ώρα η ευλογημένη που η Μελίνα θα κατανοήσει τις προθέσεις του δεν θα αργήσει να έρθει καθότι τη σήμερον ημέρα πολύ δύσκολα βρίσκεις έναν τέτοιο σωστό, έντιμο άνδρα.

Αυτή, πάντως, προς το παρόν δε μοιάζει να τρωει...κουτόχορτο και δεν είναι λίγες οι φορές που παίζει -να το πω - μαζί του. Το πρωί της Τετάρτης ας πούμε, στην - τιμημένη για πολλούς λόγους τουαλέτα - ο Πάνος μόνο που δεν έπεσε στα πόδια της να την παρακαλέσει να του πει μια "καλημέρα" μετά φιλιού. Εκείνη ήταν όλο τάχα μου και δήθεν, ενώ κατόπιν ικεσιών και θερμοπαρακαλιών έσκυψε να τον φιλήσει στο...λαιμό. Κατεξοχήν ερωτικό σημείο για ευαίσθητους ανθρώπους. Ωστόσο, η ζωή στο Σπίτι δεν είναι μόνο Φραντζέσκα, Πάνος και Μελίνα. Κάπου υπάρχει και η Έφη, η οποία αρέσκεται στο...παίζειν του άνδρες σαν τα play mobile. Για παράδειγμα, όταν είδε τον....ευερέσθιστο στη γυναικεία παρουσία Σάκη ξαπλωμένο τάβλα στο κρεβάτι του, κουκουλώθηκε δίπλα του κι άρχισε να παραπονείται για πόνο στην κοιλιά. Όταν αυτός προσφέρθηκε για ένα μασάζ, εκείνη δέχτηκε με χαρά. Τη στιγμή, όμως, που ο "ευαιρέσθητος" Σάκης άρχισε να ανεβάζει....θερμοκρασία και κατ' επέκταση και το χέρι του σε σημεία - φωτιά, εκείνη τον άφησε σύξυλο να πάει στο σαλόνι. Ακουσον, άκουσον.