Ο Ρουβάς στο Παρίσι για τον Valentino

12.03.2002
Αγαπημένη μου 'Ολγα, δεν πρόλαβε καλά - καλά να επιστρέψει από τη Νότιο Αφρική, και οι υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να ξαναφύγει για το Παρίσι! Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι επίσημα καλεσμένος από τον Βαλεντίνο, για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν.
Αγαπημένη μου 'Ολγα,

δεν πρόλαβε καλά - καλά να επιστρέψει από τη Νότιο Αφρική, και οι υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να ξαναφύγει για το Παρίσι! Ο λόγος για τον 'Ελληνα ποπ - σταρ, Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι επίσημα καλεσμένος από τον Βαλεντίνο, για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν.

Ο Σάκης είναι εδώ και καιρό προσωπικός φίλος με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, ο οποίος αποφάσισε να τον συγκαταλέξει ανάμεσα σε διεθνώς αναγνωρισμένους σταρ της showbiz, όπως τη Νικόλ Κίντμαν, τη Τζόαν Κόλινς και την Ιβάνα Τραμπ. Μετά την επίδειξη, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί prive πάρτυ στον πύργο του Valentino στην πόλη του Φωτός.

Ο Ρουβάς, όμως, δεν κάνει ολόκληρο ταξίδι απλώς και μόνο για μια επίδειξη (όχι πως για το φιλαράκι του δεν θα το έκανε) αλλά συνδυάζει και κάποιες φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις σε γαλλικά περιοδικά lifestyle, καθώς και εμφανίσεις σε διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές. 'Ολα αυτά, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να προβληθεί και στο εξωτερικό, κάνοντας μια καριέρα που θα του αρμόζει - γιατί εδώ που τα λέμε δεν θα ήμουν περήφανη, ως Ελληνίδα, για κανέναν άλλον, περισσότερο από το Σάκη. Αλλά θα μου πεις, ποιος με ρώτησε εμένα για τη γνώμη μου, και θα έχεις δίκιο. Εγώ όμως την λέω, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα ''σαρώσει'' το παιδί. Βάλτον δίπλα στον Ρίκι Μάρτιν, για τον οποίο κόβουν φλέβες, και πες μου ποιος είναι καλύτερος!

Μη στα πολυλογώ, ο Σάκης ήθελε πολύ να συναντήσει και την πολύ καλή του φίλη, Νάνα Μούσχουρη, η οποία τον έφερε σε επαφή με την Universal Γαλλίας που έχει αναλάβει να κατευθύνει τον νεαρό showman στη διεθνή μουσική σκηνή. Δεν μπόρεσε, όμως, γιατί η ίδια είχε κάποιες δουλειές στην Ελβετία και, για αυτό, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά!

Ο Sakis, πάντως, επιστρέφει αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να προλάβει τις εμφανίσεις του στο Rex, μαζί με το Δεσποινάκι. 'Αντε, και εις ανώτερα παιδιά!