Το στριπτίζ της Φραντζέσκας

12.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, με το σύνθημα "Φραντζέσκα γερά, βγάλε και τα βρακιά" δεκάδες άνδρες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Σπίτι του Big διαδηλώνοντας υπέρ της εκρηκτικής Κύπριας. Η τελευταία της... απογύμνωση ενώπιον κάμερας και Ελλήνων συνδρομητών της Nova ανέβασε το "θερμόμετρο".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το σύνθημα "Φραντζέσκα γερά, βγάλε και τα βρακιά" δεκάδες άνδρες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Σπίτι του Big διαδηλώνοντας υπέρ της εκρηκτικής Κύπριας. Η τελευταία της... απογύμνωση ενώπιον κάμερας και Ελλήνων συνδρομητών της Nova ανέβασε το "θερμόμετρο" και τώρα, οι αμετανόητοι πιστοί παρόμοιων εκδηλώσεων ζητούν να μείνει η κοπέλα στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Ει δυνατόν να κάνει ο ΑΝΤ1 ένα τρίτο, μίνι Big με μοναδική παίκτρια την εν λόγω νέα και να το ονομάσει "Hello, Big Φραντζέσκα".

Η Κύπρια, λοιπόν, η οποία ξεχώρισε από το "καλημέρα" με το περιβόητο, κόκκινο, τρύπιο στην κοιλιά φόρεμα, άλλαξε ρούχα μπροστά στις κάμερες. Κι όταν λέω άλλαξε, δεν εννοώ πως έβγαλε το μακό μπλουζάκι κι έβαλε το μαύρο ζιβάγκο. Αφού πέταξε το ρούχο που φορούσε, έμεινε με τα μαύρα, τα πρόστυχα εσώρουχά της που, μεταξύ άλλων, απαρτίζονταν από ένα string. Η Φραντζέσκα άνετη και... ωραία σκεφτόταν τι να βάλει κι όταν αποφάνθηκε, έβγαλε το top των εσωρούχων. Την ευλογημένη εκείνη στιγμή το "θερμόμετρο" χτύπησε κόκκινο, ενώ πληροφορίες θέλουν την ΕΥΔΑΠ να παθαίνει black out από τη μαζική κατανάλωση νερού. Βλέπεις, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στη θεά της γυμνόστηθης, στρινγκάτης νέας επέλεξαν να επαναφέρουν τη θερμοκρασία με ένα κρύο ντους.

Ωστόσο, η δράση της Φραντζέσκας δε σταματά εδώ. Κάθε γυναίκα που σέβεται την "ιερή" αποστολή της στο Big οφείλει να ακολουθεί πιστά τον νόμο του... παιδεύειν τα αρσενικά και τους τηλεθεατές μέχρι τελικής πτώσεως. Έτσι, στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, τις προάλλες βρέθηκε κάτω από το ίδιο πάπλωμα -που δεν παίρνει μπάλωμα- με τον Γιώργο. Ο εν λόγω άνδρας κάλεσε τη συγκάτοικο να... χουχουνιάσουν κάτω από τα στρωσίδια, μια και οι νύχτες δεν έχουν ζεστάνει ακόμη. Αυτή δέχτηκε με μεγάλη χαρά, μια και είναι - υπέρ του δέοντος - πνεύμα συντροφικότητας. Για το λόγο αυτό και για κανέναν άλλον, μόλις μπήκε στο δωμάτιο ο Πάνος, εκείνη με μία πρόσκληση - πρόκληση "Αχ, Πάνο έλα είναι τρέλα με τον Γιώργο και τη Φραντζέσκα" τον κάλεσε στην... παρέα τους. Αυτός δέχτηκε και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τω όντι... συντροφικές. Έπαιζαν, γελούσαν, έβγαζαν τάχα μου ερωτικές κραυγές.
Οι υπόλοιποι παίκτες απλά παρακολουθούν, κατανοώντας την... οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.