Γεννήθηκε το "Καρβελάκι"!

03.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλύτερος τρόπος να μπει το 2008 στο Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια δεν υπήρχε, αφού η γνωστή παρουσιάστρια την πρώτη μέρα του χρόνου έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Ούτε παραγγελία να είχε κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλύτερος τρόπος να μπει το 2008 στο Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια δεν υπήρχε, αφού η γνωστή παρουσιάστρια την πρώτη μέρα του χρόνου έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Ούτε παραγγελία να είχε κάνει την ημερομηνία το ζευγάρι, μιας και ο μικρός ήταν να γεννηθεί λίγες μέρες αργότερα. Φαίνεται, όμως, πως βιάστηκε να έρθει στον κόσμο τούτο κι έτσι το πρωί της Τρίτης η Αννίτα με καισαρική γέννησε το μικρό Καρβελάκι, που όπως λένε μοιάζει του μπαμπά.

Στο πλευρό της Πάνια βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Καρβέλας, μαζί με τους γονείς της, ενώ στο νοσοκομείο βρέθηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία ήταν τα μάλα ευτυχισμένη για τον ερχομό του αδελφού της. Από τις πρώτες που έσπευσαν να δουν το μικρό Ανδρέα ήταν η πρώην του Καρβέλα, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, ενώ η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να ήταν εκεί, αφού βρισκόταν στην Κύπρο για συναυλία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]