10 χρόνια 'Καλημέρα Ελλάδα'

05.03.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη, τα δέκα της χρόνια κλείνει αυτές τις μέρες η πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ''Καλημέρα Ελλάδα'', και σύσσωμος ο Antenna έσπευσε χθες βράδυ να τιμήσει με την παρουσία του τον επιτυχημένο παρουσιαστή και, φυσικά, να τον συγχαρεί. Το event έλαβε χώρα στο Foggs.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,

τα δέκα της χρόνια κλείνει αυτές τις μέρες η πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ''Καλημέρα Ελλάδα'', και σύσσωμος ο Antenna έσπευσε χθες βράδυ να τιμήσει με την παρουσία του τον επιτυχημένο παρουσιαστή και, φυσικά, να τον συγχαρεί. Το event έλαβε χώρα στο Foggs, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο παλιό Agora, ένα από τα πιο συζητημένα στέκια της φετινής σεζόν.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι δεν παρεβρέθησαν μόνο άνθρωποι του καναλιού, αλλά πολλοί επώνυμοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες, οι οποίοι απέδειξαν πόσο πολύ εκτιμούν τον Παπαδάκη.

Θα σου πω ενδεικτικά μερικά ονόματα, που τίμησαν με την παρουσία τους τον παρουσιαστή της πρωϊνής ζώνης, για να καταλάβεις πόσο λαμπερή ήταν η χθεσινή βραδιά. Από τραγουδιστές, μεταξύ άλλων που ίσως δεν διακρίναμε, ο Μητροπάνος, ο Γιώργος Νταλάρας, η 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η Καίτη Γαρμπή, ο Λευτέρης Πανταζής, οι Antique, ο Πασχάλης, ο Γιώργος Λεμπέσης και ο Νίκος Κουρκούλης.

Από ηθοποιούς η Δήμητρα Ματσούκα, χωριστά από τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος συνοδευόταν από τη γυναίκα του Μαρία Γεωργιάδου, η Βάσια Τριφύλλη, η Τζένη Ιωακειμίδου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Σοφία Αλιμπέρτη, η Λίνα Σακκά συνοδευόμενη από το σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, η Μαρί Κωνσταντάτου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Θύμιος Καρακατσάνης. Εκεί ήταν και το δίδυμο Ρήγα - Αποστόλου (από τους δύο ξένους!).

Από πολιτικούς τέλος (μεταξύ άλλων πάντα), ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Χρήστος Παπουτσής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Θόδωρος Κασίμης και η Φάνη Πάλη Πετραλιά.

Εκεί, φυσικά, ήταν και ο πρόεδρος του Antenna Μίνως Κυριακού, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Θοδωρής Κυριακού, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων 'Ολγα Παυλάτου, η υπεύθυνη προγράμματος 'Αλκηστις Μαραγκουδάκη, ο γενικός διευθυντής Μορίς Αβδελάς και ο υπεύθυνος ελληνικού προγράμματος Γιάννης Λάτσιος, μετά της πανέμορφης συζύγου του και παρουσιάστριας του ''Πρωινού Καφέ'' Ελένης Μενεγάκη. Δεν έλειψαν, βέβαια, η οικογένεια του παρουσιαστή και η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Μπαλοδήμου.

Αν ξέχασα κάποιον, ζητώ συγγνώμη, αλλά δύο μάτια έχω όλα κι όλα! Πάντως, ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, η οποία κύλησε σε αποκριάτικους ρυθμούς (είχαν δώσει σε όλους τους καλεσμένους από μια μάσκα που παρίστανε τον Γιώργο Παπαδάκη) ενώ μια μεγάλη τούρτα συνόδευε τις ινδονησιακές γεύσεις του δείπνου.

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια καλά στο ''Καλημέρα Ελλάδα'' και στον Γιώργο Παπαδάκη να χαίρει πάντα τέτοιας εκτίμησης από όλον τον κόσμο!