Καινούργια σχέση για τον Κλούνεϊ

01.03.2002
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, νομίζω ότι είναι πια καιρός να σταματήσεις να αναστενάζεις βαριά κάθε φορά που βλέπεις τον Τζωρτζ Κλούνεϊ. 'Οχι επειδή δεν είναι ωραίος άντρας, αλλά γιατί δεν είναι από εκείνους τους σταρ που κοιτάζουν να δημιουργήσουν σχέσεις με διάσημες και πλούσιες γυναίκες, προκειμένου να επιβεβαιωθούν.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

νομίζω ότι είναι πια καιρός να σταματήσεις να αναστενάζεις βαριά κάθε φορά που βλέπεις τον Τζωρτζ Κλούνεϊ. 'Οχι επειδή δεν είναι ωραίος άντρας, αλλά γιατί δεν είναι από εκείνους τους σταρ που κοιτάζουν να δημιουργήσουν σχέσεις με διάσημες και πλούσιες γυναίκες, προκειμένου να επιβεβαιωθούν. Καινούργια αγαπημένη ενός από τους πιο σέξυ ανθρώπους του κόσμου είναι μια 27χρονη σερβιτόρα, ονόματι Maria Bertran.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε γνωστό εστιατόριο του Μόντρεαλ τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, με αφορμή την επίσκεψη του διάσημου ηθοποιού στα μέρη εκείνα για το γύρισμα της ταινίας του, ''Confessions of a Dangerous Mind''. Εκείνος, εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της Μαρίας και εκείνη, πώς να μην γοητευτεί από την αρρενωπότητά του... Το αποτέλεσμα αυτονόητο. Μια σχέση όλο πάθος που ίσως εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, ίσως και όχι... Αυτό που, αναμφισβήτα, θα μείνει όμως είναι μια οποιουδήποτε βεληνεκούς καριέρα για την νεαρά. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή ο George της έκανε δοκιμαστικά για έναν βοηθητικό ρόλο και η νέα του αγαπημένη θα παίξει ένα μικρό ρόλο στην καινούργια του ταινία.

Γι' αυτό σου λέω, Δημητρούλα μου. Τι παραπάνω μπορεί να έχει η Μαρία από εσένα; Δεν πας μια βολτίτσα στο Λος 'Αντζελες, να σε δει κι εσένα ο Τζωρτζ για να συνδυάσεις το τερπνόν (ταινία), μετά του ωφελίμου (Τζωρτζ)...;;;;