Σε μιούζικαλ και η Βανδή

16.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, αν σου πέρασε έστω και μία φορά από το μυαλό ότι η κόντρα Βίσση - Βανδή θα ξεχαστεί τώρα που η πρώτη πήρε μεταγραφή στο θέατρο, γελιέσαι οικτρά. Η Δέσποινα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει κι αυτή τη θεατρική οδό.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αν σου πέρασε έστω και μία φορά από το μυαλό ότι η κόντρα Βίσση - Βανδή θα ξεχαστεί τώρα που η πρώτη πήρε μεταγραφή στο θέατρο ... γελιέσαι οικτρά. Η Δέσποινα λες και κάτι την τρώει για...τσακωμό, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει κι αυτή τη θεατρική οδό. Βέβαια, η κοπέλα δεν ξύπνησε μια ωραία πρωία και είπε: ας πάρω σβάρνα τα θέατρα μπας και κάποιος επιχειρηματίας θελήσει να συνεργαστεί μαζί μου.

Της ήρθε η πρόταση από τον Γιώργο Λεμπέση γνωστό θεατρικό επιχειρηματία που αφορούσε στο μιούζικαλ "Έλα να αγαπηθούμε"! Ο Λεμπέσης στο πρόσωπο της Βανδή είδε την Μέριλιν Μονροε, μελαχρινή μεν, όμως ... τάλε κουάλε Μέριλιν. Εκείνη σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση, διότι το να συμμετάσχει σε μιούζικαλ ήταν ένα μεγάλο της όνειρο. Ωστόσο, έχει κάποιες αντιρρήσεις που όμως δεν αφορούν τη Βίσση ότι και καλά έσπευσε να την αντιγράψει καθότι είναι... φυσιολογικότατο μία αοιδός της πίστας να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ στο θέατρο.

Οι ενδοιασμοί της έχουν να κάνουν με την εποχή που θα ανέβει η παράσταση, δηλαδή το καλοκαίρι. Η Δέσποινα από τότε που αναβαθμίστηκε σε σταρ πρώτης γραμμής και απέκτησε οικονομική άνεση, έδωσε όρκο βαρύ να μη δουλεύει τα καλοκαίρια, αλλά να πηγαίνει διακοπές και στην πολύ μεγάλη ανάγκη να κάνει καμιά συναυλία ανά την Ελλάδα. Πάντως, ο επιχειρηματίας την πιέζει, ενώ σε περίπτωση που δεχτεί θα έχει συμπρωταγωνιστή το Νίκο Σεργιανόπουλο με τον οπόιο είχαν βρεθεί κάποτε παλιά στους "Δύο ξένους".


Δημήτρα Ζάρκου