Κατηγορώ τον ΑΝΤ1

29.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Στο κρανίο" τα έχει πάρει η θεία μου επειδή τα μηνύματα που έστειλε για να φύγει η πήγαν στον...βρόντο! Κι αυτό, διότι ο ΑΝΤ1 ακύρωσε την ψηφοφορία από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, λόγω ...τυπογραφικού λάθους ή σωστότερα ... ηλεκτρονικού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Στο κρανίο" τα έχει πάρει η θεία μου επειδή τα μηνύματα που έστειλε για να φύγει η πήγαν στον...βρόντο! Κι αυτό, διότι ο ΑΝΤ1 ακύρωσε την ψηφοφορία από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, λόγω ...τυπογραφικού λάθους ή σωστότερα ... ηλεκτρονικού. Στην κάρτα SMS του Τσάκα είχαν βάλει τον κωδικό του Χρήστου ΒΒ3 και ουχί ΒΒ1 που είναι κανονικά ο δικός του, με αποτέλεσμα οι ψήφοι του να πηγαίνουν στον Χρήστο. Ετσι, ο πονηρός Βεροιώτης λίγο ακόμα και θα γραφόταν στο βιβλίο Γκίνες για το ρεκόρ με τις μηδέν ψήφους, ενώ ο Χρήστος μετά τη "λαϊκή απαίτηση" να φύγει, θα εκτίθετο στο Σύνταγμα, όπου όσοι πιστοί θα προσέρχονταν μετά τοματών, γιαουρτιών και αβγών για να τιμήσουν τον παίκτη.

Το λάθος εντόπισε ο πατέρας του Χρήστου, το βράδυ της Δευτέρας κι έβαλε τη γυναίκα του να πάρει τηλέφωνο τον ΑΝΤ1. Εκείνοι, παραδέχτηκαν το λάθος διαβεβαιώνοντας τους ότι θα το διορθώσουν. Όπερ κι εγένετο. Με δελτία Τύπου σε εφημερίδες και σταθμούς εξηγούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ υπογράμμιζαν ότι η ψηφοφορία με SMS ξεκινάει πάλι από το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν ήταν επαρκής για την οικογένεια του Χρηστάκη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες, άπαξ δεν σταματήσει η εις βάρος του γιου τους απάτη.

Ναι, Σωτήρη μου, τέτοια λόγια βαριά χρησιμοποίησε ο πάτερ Ξανθόπουλος, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, προκειμένου να βρει το δίκιο του τέκνου του. Είναι αγανακτισμένος, επειδή στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ΑΝΤ1 δεν αναφέρει ονομαστικά ότι στην κάρτα του Γιώργου είχε αναγράφει ο κωδικός του Χρήστου, ενώ θεωρεί ότι τυπογραφικά λάθη γίνονταν στην εποχή ... του Γουτεμβέργιου. "Δεν ξέρω τι λέει ο πατέρας, εγώ απαιτώ από το σταθμό τα νέα μηνύματα να είναι δωρεάν, διότι δεν μπορώ εγώ αγάπη μου να κάνω δύο καμπάνιες μέσα σε μία εβδομάδα, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα", διαμαρτύρεται η θεία μου, η οποία δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι οι ψήφοι και τα χρήματά της πήγαν στράφι.