Θα γίνει καλόγερος ο Μαζωνάκης;

26.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ που μου προκάλεσε πρόσφατο δημοσίευμα της Espresso, όπου σύμφωνα με συγκεκριμένες πληροφορίες που έχουν, ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να καταφεύγει στο Άγιο Όρος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ που μου προκάλεσε πρόσφατο δημοσίευμα της Espresso, όπου σύμφωνα με συγκεκριμένες πληροφορίες που έχουν, ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να καταφεύγει στο Άγιο Όρος ως μοναχός! Όπως διάβασες. Μα καλά, όλοι εκεί στη showbiz γνώρισαν φέτος τη... Θεία φώτιση; Κι εγκαταλείπουν τα εγκόσμια;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον τελευταίο καιρό οι φήμες στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο οργιάζουν και λένε ότι οι επισκέψεις του αοιδού στο Άγιο Όρος έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο μυστηρίου, ενώ ακούγεται ότι ο Μαζωνάκης είναι έτοιμος να εγκαταλείψει πλούτο, δόξα και φήμη και να αποσυρθεί σε Μονή της Αθωνικής Πολιτείας. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον «Μαζώ» να έχει κάνει ακόμη και αίτηση για δόκιμος μοναχός!!! Όπως το διάβασες.

Όπως να αναφέρει το δημοσίευμα, προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον τραγουδιστή, αλλά απόκριση καμία. Φίλοι και συνεργάτες του διαψεύδουν τις πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι ο Μαζωνάκης μέχρι το καλοκαίρι δεσμεύεται με συμβόλαια, ενώ μετά το τέλος των εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη, έχει συναυλίες στο εξωτερικό. Και μετά έρχεται στην Αθήνα για εμφανίσεις σε πίστα. Μετά το καλοκαίρι, όμως κι όταν τελειώσουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τι θα κάνει ο «Μαζώ»; Έλα μου ντε.

Δε σου κρύβω, αγαπημένε μου, ότι έχω προβληματιστεί τα μάλα. Βρε λες να γίνει καλόγερος ο Μαζωνάκης; Στο λέω θα πέσω στα πατώματα από στεναχώρια κι ας είναι βλασφημία αυτό που λέω. Γιατί, αγαπημένε μου, πώς θα αντέξω χωρίς να ακούω «Μαζώ»; Κάθε χρόνο αν δεν κάνω ένα πέρασμα από το μαγαζί που εμφανίζεται, δεν μπορώ. Τι θα κάνω, λοιπόν; Ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι εσύ. Αν με τη Ναταλία Λιονάκη, που έγινε μοναχή είχαμε τέτοιο χαμό και τα κανάλια μας ζαλίζουν τους τελευταίους δύο μήνες, φαντάσου τι έχει να γίνει με τον Μαζωνάκη. Πάντως, ο αοιδός τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται συχνά το Άγιο Όρος, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι είναι ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Βρε μπας και όλα αυτά είναι μία παρεξήγηση; Θα δείξει.