Η απάντηση της Μαντόνα

28.11.2001
Αγαπημένη μου Εύη, εξαγριωμένη φαίνεται να είναι η Μαντόνα με τον 'Αντριου Μόρτον, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο για τη διάσημη σταρ. Δεν ξέρω αν το είχες ακούσει, πάντως ρόμπα την έκανε την κοπέλα ο συγγραφέας. Τι ανασφαλή την είπε, τι προβληματική, τι πως εξαρτάται από τους άντρες και κρέμεται από τα χείλη τους...
Αγαπημένη μου Εύη,

εξαγριωμένη φαίνεται να είναι η Μαντόνα με τον 'Αντριου Μόρτον, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο για τη διάσημη σταρ. Δεν ξέρω αν το είχες ακούσει, πάντως ρόμπα την έκανε την κοπέλα ο συγγραφέας. Τι ανασφαλή την είπε, τι προβληματική, τι πως εξαρτάται από τους άντρες και κρέμεται από τα χείλη τους... Δεν λέω, καταξιωμένος είναι, μορφωμένος είναι, μέχρι και τη βιογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει γράψει, όμως δεν λέγονται αυτά τα πράγματα για κάποιον που τόσο πολύ θαυμάζει ο κόσμος και που στο κάτω - κάτω δεν τον γνωρίζεις προσωπικά!

Πάντως η Μαντόνα, ερωτηθείσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, δήλωσε: ''Δεν είναι καλογραμμένο. 'Ολοι γνωρίζουμε ότι έγραψε το βιβλίο αυτό καθαρά για οικονομικούς λόγους και η αλήθεια έχει ελάχιστη σχέση με αυτά που γράφει". Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Μόρτον είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να την συναντήσει για να την ρωτήσει διάφορα πράγματα προτού γράψει το βιβλίο, όμως εκείνη ποτέ δεν δέχτηκε να τον δει.

Τόνισε, μάλιστα, ότι, όταν ο Μόρτον άρχισε να της στέλνει μηνύματα μέσω διαφόρων φίλων της, εκείνη ζήτησε να τον αγνοήσουν. "Αρχισε να με πλησιάζει με μηνύματα στον υπολογιστή μου, κάτι φοβερά ενοχλητικό. Οπότε του έστειλα μια επιστολή στην οποία του τόνιζα ότι δεν ενδιαφέρομαι να γράψει βιβλίο για μένα, ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την υπόθεση και να αφήσει ήσυχους τους φίλους μου'', τόνισε η διάσημη τραγουδίστρια. Παραδέχτηκε δε, ότι έστειλε στον Μόρτον ένα βιβλίο φιλοσοφίας συγκεκριμένα το "η δύναμη της Καβάλλα" για να τον αποτρέψει. " Πρόκειται για ένα βιβλίο για αρχάριους στη φιλοσοφία που σταδιακά σε βοηθά να σχηματίσεις μια ιδέα ή να αντιληφθείς τι συμβαίνει γύρω σου. Φαίνεται πως δεν του έδωσε καμία σημασία και φυσικά δεν το διάβασε", συνέχισε η Μαντόνα.

Η βασίλισσα της ποπ έσπευσε να διευκρινίσει ότι η φετινή της περιοδεία δεν θα είναι η τελευταία της καριέρας της. " Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετικά ανόητο εκ μέρους μου", πρόσθεσε.

'Οσον αφορά στην οικογενειακή της ζωή, η Μαντόνα δήλωσε ότι η συνύπαρξη με το σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, την κόρη της Λούρδη και το γιο της Ρόκο είναι "κάτι το καταπληκτικό αλλά ταυτόχρονα εξουθενωτικό". Αστειευόμενη, είπε ότι ο Ρίτσι την απείλησε με εγκατάλειψη εάν φύγει από το Λονδίνο και εκείνη απάντησε: " Tο Λονδίνο είναι υπέροχο, το λατρεύω".

Βλέπεις, αγαπητή μου, πώς βρέθηκε από το πουθενά, το Μαντονάκι αντιμέτωπο με δημοσιεύματα που την αφορούν, χωρίς να έχει κάνει καμία σχετική δήλωση; Γιατί να πω ότι έκανε μια δήλωση η οποία αλλοιώθηκε, εντάξει, οφείλει να λύσει την παρεξήγηση. Τώρα πάνω σε αυτό, τι μπορεί να πει;;;