Big brother Pizza

27.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όλο τους το "είναι" δίνουν από το πρωί της Τρίτης οι ένοικοι του Σπιτιού, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη νέα αποστολή που τους ανέθεσε ο Big. Στόχος είναι άμα τη λήξη της, η παραγωγή να ανοίξει μια πιτσαρία με την επωνυμία "Big brother Pizza", όπου με την αγορά κάθε πίτσας, θα δίνουν δώρο μια γιγαντοαφίσα ενός από τους "μικρούς ήρωες της καθημερινότητας".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο τους το "είναι" δίνουν από το πρωί της Τρίτης οι ένοικοι του Σπιτιού, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη νέα αποστολή που τους ανέθεσε ο Big. Στόχος είναι άμα τη λήξη της, η παραγωγή να ανοίξει μια πιτσαρία με την επωνυμία "Big brother Pizza", όπου με την αγορά κάθε πίτσας, θα δίνουν δώρο μια γιγαντοαφίσα ενός από τους "μικρούς ήρωες της καθημερινότητας". Για το λόγο αυτό, κάθε μέρα πρέπει ο καθένας να φτιάχνει από δέκα (70 συνολικά).
Τις καλύτερες επιδόσεις μέχρι στιγμής έχει σημειώσει ο Ντίνος, του οποίου τα χέρια έβγαλαν κάλους κατά το ζύμωμα. Ο, δε, Χρήστος έκανε την καλύτερη επιλογή που έγινε δημοσιοσχετίστας και όχι μάγειρας, διότι σε κάθε μαγείρεμα θα έχανε κι από ένα δάκτυλο. Για παράδειγμα, την πρώτη μέρα της αποστολής έκοψε το δάκτυλό του. Η Δώρα, μάλιστα, μόλις είδε το αίμα έπαθε μια κρισάρα, που επίσης, έκανε καλά που δεν έγινε αδελφή νοσοκόμα στο ΚΑΤ.

Κατά τα άλλα, o Τσάκας όσο κι αν θέλει να δείξει ότι δεν τον έχει πειράξει που είναι ξανά μανά υποψήφιος προς αποχώρηση, είναι βαθύτατα προβληματισμένος. Που ναι εκείνα τα αστεία του τα φοβερά με τον Πρόδρομο; Που ναι, η "παλιά του Τέχνη κόσκινο", δηλαδή το θάψιμο, για την οποία τόσο αγαπήθηκε από το κοινό; Μονάχα κάθεται σε όποια γωνία διαθέτει το σπίτι λες και τον έχουν βάλει τιμωρία. Πονάει η καρδιά μου να τον βλέπω έτσι, γι αυτό να είναι καλά το ελικόπτερο του Alhpa ή όποιου άλλου, που πέταξε πάνω από τον κήπο και τον γέμισε χαρά. Σα μικρό παιδί χοροπήδαγε μόλις το είδε και δυστυχώς για τη Νικολ, πηδούσε πάνω στο πόδι της. Και πώς να το κάνουμε, μπορεί η νεαρά να είναι κομμάτι αφρατούλα, όμως δεν αντέχει να γίνει το πόδι της...τραμπολίνο.

Αυτή, πάλι, φαίνεται να είναι πιο cool σε σχέση με τους συνυποψήφιους της. Από το πρωί ίσαμε το βράδυ το μόνο που κάνει είναι να γελάει, να τσιρίζει και να τρώει. Ειδικά, το δεύτερο πρέπει να το προσέξει, διότι το πολύ το "αααααααα, ιιιιιιι, οοοοοο" είναι ηχορύπανση κι αυτή τιμωρείται! Ο Χρήστος πάλι ολημερίς κι ολοβραδίς είναι με το "μωράκι" του τη Δώρα, η οποία έπεσε και πάλι σε μεγάλη περισυλλογή για το ποιο θα είναι το μέλλον της, άπαξ και φύγει ο καλός της. Και καλά κάνει που έχει αρχίσει και το σκέφτεται, διότι μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Χρήστο κι αν συνεχιστούν έτσι, την Κυριακή θα πάρει το βαλιτσάκι του και τα γυαλιά - μύγα και θα πάει να συναντήσει τον Μικρούτσικο!