Ο καυγάς Δήμητρας - Θοδωρή

27.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, καυγάς στα πλατώ σημειώθηκε τις προάλλες στο ''Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς'', με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και το Θοδωρή Αθερίδη να μιλάνε - για πρώτη φορά από την αρχή της συνεργασίας τους - σε έντονους τόνους και να επέλθει ρήξη μεταξύ τους. Αιτία; Η καθυστερημένη άφιξη της Δήμητρας στο στούντιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

καυγάς στα πλατώ σημειώθηκε τις προάλλες στο ''Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς'', με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και το Θοδωρή Αθερίδη να μιλάνε - για πρώτη φορά από την αρχή της συνεργασίας τους - σε έντονους τόνους και να επέλθει ρήξη μεταξύ τους. Αιτία; Η καθυστερημένη άφιξη της Δήμητρας στο στούντιο. Ο Θοδωρής είχε πάει στην ώρα του και περίμενε την συμπρωταγωνίστριά του να καταφτάσει για να αρχίσει το γύρισμα. Η ώρα, όμως περνούσε και ο Θοδωρής άρχισε να... φορτώνει, καθώς περίμενε σαν την άδικη κατάρα, όχι για πρώτη φορά. Τότε ήταν που οι συντελεστές της σειράς ανησύχησαν μήπως της συνέβη κάτι και γι' αυτό αποφάσισαν να της τηλεφωνήσουν, μια που η Δήμητρα, ναι μεν αργούσε κάποιες φορές, πάντα όμως ειδοποιούσε.

''Η κλήση σας προωθείται...'' η ανταπόκριση του τηλεφωνήματος και η αρχική ανησυχία μετεβλήθη σε οργή και θυμό από τον Θοδωρή. Δεν ήταν ούτε 20 λεπτά ούτε 45 η καθυστέρηση της Δήμητρας. Μιάμιση ολόκληρη ώρα είχαν στηθεί τα πάντα και εκείνη, όχι μόνο δεν είχε ειδοποιήσει, αλλά είχε κλείσει και το κινητό...

''Φεύγω τώρα'', φώναξε φανερά ενοχλημένος ο Θοδωρής και μπήκε στο δωμάτιο του μακιγιάζ για να ξεβαφτεί και να αλλάξει. Τότε ήταν που κατέφτασε η... άσωτη συμπρωταγωνίστρια και άρχισαν οι διαπληκτισμοί. 'Ηταν το πρώτο πλήγμα μεταξύ τους, παραδέχονται αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι προσθέτουν ότι μετά από λίγα λεπτά οι δύο φίλοι ηρέμησαν, όταν η Δήμητρα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είχε καθυστερήσει.

Τους ζυγούς του... καυγά έλυσε το γύρισμα, το οποίο διεξήχθη κάτω από τις συνήθεις συνθήκες. Οι δύο συνάδελφοι ξέχασαν τα πάντα και τα έδωσαν όλα για να βγάλουν το γέλιο που πηγάζει, όχι τόσο από τις ατάκες, όσο από τους αυθόρμητους μορφασμούς τους.

Βλέπεις, Σώτο μου, πώς μια άριστη φιλική και επαγγελματική σχέση μπορεί να κινδυνεύσει από τέτοια γεγονότα; Γι' αυτό εσύ, ως ο μεγαλύτερος και πιο σοφός εδώ μέσα, καλό θα ήταν να δίνεις το καλό παράδειγμα και να τους μυήσεις όλους στους κανόνες ηθικής, ώστε να μην καταπέσουν ποτέ σε τέτοιου είδους παραπτώματα...