Ποιός χρωστά της Μιχαλούς;

21.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, πέρασα το πρωί από το περίπτερο και η Μαρίτσα που είχε μεγάλα κέφια, με έβαλε σε μεγάλους προβληματισμούς κι ας ήμουν με την τσίμπλα στο μάτι. Μου είπε ένα κουίζ, την απάντηση του οποίου θα μου δώσει το απόγευμα.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Πέρασα το πρωί από το περίπτερο και η Μαρίτσα που είχε μεγάλα κέφια, με έβαλε σε μεγάλους προβληματισμούς κι ας ήμουν με την τσίμπλα στο μάτι. Μου είπε ένα κουίζ, την απάντηση του οποίου θα μου δώσει το απόγευμα.

Ποιος γνωστός καλλιτέχνης που στο παρελθόν είχε κάνει κομμωτής στην Πάτρα και τώρα διασκεδάζει το κοινό με τα αστεία του, χρωστάει σε γνωστό επιχειρηματία 15 ολόκληρα εκατομμύρια; Το ποσό αυτό το είχε πάρει για την περσινή του εμφάνιση στο κέντρο του εν λόγω επιχειρηματία. Ωστόσο, λόγω ανωτέρας βίας, η συνεργασία χάλασε στην πορεία, όμως τα χρήματα ουδέποτε επιστράφηκαν, διότι ο καλλιτέχνης τα είχε... ψωνίσει, δηλαδή ανανέωσε την γκαρνταρόμπα του και πήρε κάτι μικροέπιπλα για το σπίτι του. Ο επιχειρηματίας, αφού "έφαγε τον τόπο" μέχρι να τον βρει, τον εντόπισε σε γνωστό κέντρο των Αθηνών όπου θα εμφανιστεί το φετινό χειμώνα. Τη στιγμή, αυτή που σου γράφω δεν έχει λάβει ακόμη το ποσό, όμως που θα πάει... θα τα πάρει. Και να πεις ότι ο καλλιτέχνης με τον επιχειρηματία ήσαν δύο άγνωστοι; Κάτω από το αυλάκι είναι και οι δυο (Πελοποννήσιοι γαρ)!