Ο νέος έρωτας της Μπάσιντζερ

21.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, Πολύ θάρρος έχει πάρει τελευταία η θεία μου ακούγοντας ότι διάσημοι τα φτιάχνουν με μικρότερες και μικρότερους κι απειλεί να αρχίζει να κουβαλά τις φόρμες και τις πετσέτες στην ... εθνική Ελπίδων ποδοσφαίρου. "Δεν κατάλαβα, η Μπάσιντζερ είναι μικρότερη από μένα που πήγε και τύλιξε το 30χρονο;" λέει και ξαναλέει.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Πολύ θάρρος έχει πάρει τελευταία η θεία μου ακούγοντας ότι διάσημοι τα φτιάχνουν με μικρότερες και μικρότερους κι απειλεί να αρχίζει να κουβαλά τις φόρμες και τις πετσέτες στην ... εθνική Ελπίδων ποδοσφαίρου. "Δεν κατάλαβα, η Μπάσιντζερ είναι μικρότερη από μένα που πήγε και τύλιξε το 30χρονο;" λέει και ξαναλέει. Η αλήθεια είναι ότι η θεία ρίχνει στην Κιμ καμιά δεκαετία φεύγα, ωστόσο και πάλι η σχέση της ηθοποιού με τον Έμινεμ είναι ... μεμπτή. Η Μπασιντζερ, έχε υπόψη σου, εδώ και λίγο καιρό διατηρεί δεσμό με τον εκκεντρικό ράπερ και στο Χόλιγουντ δεν προλαβαίνουν να σχολιάζουν το νέο έρωτα της πόλης. Στον καφέ, για φαγητό, στο κομμωτήριο, μιλούν για τα νέα.

Η διαφορά ηλικίας που χωρίζει το ζεύγος (αυτή 48, αυτός 30) έχει βγάλει από μέσα τους την... Κατίνα. "Θα μπορούσε να είναι γιος της", λέει η κλασική συντηρητική γυναίκα του Χόλιγουντ. "Καλέ πως μπορεί και τα έχει με μικρότερο", συμπληρώνει η γυναίκα που έχει συνηθίσει να βγαίνει με μεγαλύτερους της. "Καλά, δε ντρέπεται που χώρισε το ζευγάρι" διορθώνει η ηθική της παρέας. Ωστόσο, όλα αυτά αφήνουν ασυγκίνητη την Κιμ, η οποία απολαμβάνει τον έρωτα της με τον Έμινεμ. Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας που αφορά στη ζωή του τραγουδιστή, όπου η ηθοποιός υποδύεται τη...μητέρα του. "Σιγά το σοκ, καλέ. Αν έπαιζε τη γιαγιά του, τότε να κοκκινίζαμε", την υποστήριξε η θεία που έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα.

Οι δυο τους στα γυρίσματα ήταν όλο "σούξου, μούξου, μανταλάκια", όμως κανείς δεν πίστεψε ότι τρέχει κάτι πονηρό, αφού ο Έμινεμ ήταν παντρεμένος με την Κιμ (άλλη είναι αυτή). Η παρέα τους έγινε πιο στενή και ο ράπερ αποφάσισε να χωρίσει οριστικά με τη σύζυγο του, με την οποία αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κάνει επίσημη εμφάνιση, καθώς δε θέλουν να δώσουν δικαιώματα. Σκέψου, δηλαδή αν έδιναν, τι θα γινόταν στο Χόλιγουντ. Η Μπάσιντζερ δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο χωρισμένη από τον Άλεκ Μπάλντουινγκ και δεν επιθυμεί η κόρη της να γνωρίσει τόσο γρήγορα ένα νέο...μπαμπά. Αν, φυσικά, οδεύσουν προς τα εκεί... κι αν η ηθοποιός αντέξει το δύστροπο χαρακτήρα του νέου της αγαπημένου.