Οι απαιτήσεις της Τζολί για τον Πιτ!

30.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτός θα πει έρωτας, όπου η σύντροφος πρώτα ενδιαφέρεται για τον αγαπημένο της και μετά για τα υπόλοιπα. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτός θα πει έρωτας, όπου η σύντροφος πρώτα ενδιαφέρεται για τον αγαπημένο της και μετά για τα υπόλοιπα. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί, την οποία πολλά δημοσιεύματα την θέλουν να έχει παραμελήσει τον Μπραντ Πιτ, σε σημείο που λες ότι τον έχει βαρεθεί κιόλας. Όχι, όμως, ο καιρός που γυναίκα θα βαρεθεί τον Μπραντ δεν έχει έρθει ακόμη και παρόλα τα όσα ακούγονται και λέγονται, η Αντζελίνα - προς το παρόν, για να κρατάμε και την πισινή μας - δεν είναι αυτή.

Για του λόγου το αληθές, η διάσημη ηθοποιός πριν συμφωνήσει να αντικαταστήσει την Χάλεϊ Μπέρι στην ταινία «Wanted» και μετακομίσει συν ανδροίς και τέκνοις στην Πράγα, ζήτησε να της εξασφαλίσουν κάποιες ανέσεις για τον αγαπημένο της. Ζήτησε, δηλαδή, να μεταφέρει η εταιρεία παραγωγής με δικά της έξοδα το αυτοκίνητο του Μπραντ στην Πράγα για να κάνει τις βόλτες του στην πόλη, ενώ να κάνει μαθήματα οδήγησης ελικοπτέρου τα οποία θα πληρώνει η εταιρεία.

Εννοείται πως η επιθυμία της Τζολι έγινε πραγματικότητα και οι υπογραφές έπεσαν. Και πριν σκεφτείς αρνητικά για το ζευγάρι, ότι και καλά είναι τσίπικο και απαιτητικό, σου λέω ότι η Αντζελίνα το έκανε από ενδιαφέρον για τον αγαπημένο της. Δεν θέλει να της βαρεθεί όσο αυτή θα λείπει στα γυρίσματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]