Η "θεία" Βάνα δίνει λύση στα προβλήματα!

26.03.2007
Αγαπημένε μου βασανισμένε Σωτήρη,Τα προβλήματα σου τελειώνουν εδώ. Η λύση που περίμενες και δεν ερχόταν, διότι απλά δεν υπήρχε κανείς να σου τη δώσει, ήρθε.
Αγαπημένε μου βασανισμένε Σωτήρη,


Τα προβλήματα σου τελειώνουν εδώ. Η λύση που περίμενες και δεν ερχόταν, διότι απλά δεν υπήρχε κανείς να σου τη δώσει, ήρθε. Η Βάνα Μπάρμπα αναλαμβάνει νέα εκπομπή στον Alpha: «Αλήθεια και Ψέματα» και από τον τίτλο καταλαβαίνεις το περιεχόμενο της.

Έτσι, οι βασανισμένοι, οι προβληματισμένοι και προβληματικοί του τόπου, που δεν πρόλαβαν να πάνε στην Άννα Δρούζα, την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ράνια Θρασκιά, μπορούν να προσέλθουν στην Βάνα. Αυτή θα τους ακούσει και θα τους δώσει τη βοήθεια της. Κι αν νομίζεις πως δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση αυτή, επειδή δεν έχει πτυχία ψυχολογίας, κάνεις μεγάλο λάθος. Η Βάνα έχει «ψηθεί» από τη ζωή και είναι σε θέση να δώσει τις συμβουλές της.

Εξάλλου, η ηθοποιός ήθελε από καιρό να κάνει κάτι τέτοιο και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή. Βλέπεις, έγινε μάνα, πάτησε τα σαράντα, πήρε κάποια παραπανίσια κιλά, «απέταξε» τον τίτλο του sex symbol, έγινε δημοτική σύμβουλος και ωρίμασε ως προσωπικότητα. Λοιπόν, θα πας στην Βάνα να σου λύσει τα προβλήματα ή θα περιμένεις να «ωριμάσει» η Γωγώ Μαστροκώστα και να πας σε αυτήν;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]