Οι χωρισμένες των Όσκαρ!

26.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός». Γάντι ταιριάζει ο εν λόγω ύμνος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός». Γάντι ταιριάζει ο εν λόγω ύμνος της μπακούρος στην Κάμερον Ντίαζ, Πενέλοπε Κρουζ και Ρις Γουίδερσπουν, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις στην τελετή των Όσκαρ. Οι τρεις γυναίκες πάτησαν σόλο στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για καμία τους.

Το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν πιο όμορφες από ποτέ, λαμπερές και ανανεωμένες. Και τρέχουν διάφορες να κάνουν Botox. Τελικά, καλύτερο Botox από τον χωρισμό, δεν υπάρχει. Η Κρουζ (ήταν και υποψήφια) έβαλε μία Βερσάτζε τουαλέτα, με πούπουλα στο τελείωμα, έπιασε τα μαλλιά της κότσο, κλέβοντας τις εντυπώσεις, αφού η εμφάνιση της θεωρείται από τις καλύτερες της βραδιάς. Η Ντιάζ, αν και στο παρελθόν μας είχε συνηθίσει σε κάτι... ανεκδιήγητες εμφανίσεις, αυτή τη φορά ήταν τα μάλα κομψή.

Ειδικά, η τουαλέτα που φορούσε ανεδείκνυε το φιδίσιο της κορμί (έχει μουλιάσει το θηλυκό να κάνει σερφινγκ. Τσάμπα να πάει;), το οποίο φρόντιζε να προβάλει με κάθε ευκαιρία. Όχι να το βλέπει, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ μπας και καταλάβει τι έχασε! Όσο για την Γούιδερσπουν όλοι είχαν να λένε πόσο έχει ομορφύνει μετά το διαζύγιο της με τον Ράιαν Φελίπε. Την έβλεπες, δηλαδή, στο χαλί και ούτε που την έκανες για προσφάτως ζωντοχήρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]