Πόσα θα πάρουν Φώτης και Μαρία;

09.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η απορία των τελευταίων ημερών είναι η εξής μία: «Πόσα θα πάρουν από την ΕΡΤ ο Φώτης και η Μαρία»; Μιλάμε για μεγάλο βάσανο και όχι άδικα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η απορία των τελευταίων ημερών είναι η εξής μία: «Πόσα θα πάρουν από την ΕΡΤ ο Φώτης και η Μαρία»; Μιλάμε για μεγάλο βάσανο και όχι άδικα. Καταρχήν, θέλουμε να ξέρουμε για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε με τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Αν είναι, να την βγάλουμε με κεριά και να ανάβουμε τον θερμοσίφωνα κάθε Σάββατο. Άσε, που δεξιά και αριστερά ακούγονται διάφορα ποσά και όσο να κάνει η περιέργεια μας όλο και μεγαλώνει.

Μέχρι που ακούστηκε ότι έκαστος θα εισπράξει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ! Το βλέπω να γινόμαστε Λουδοβίκοι IV και να κάνουμε μπάνιο μία φορά το μήνα. Για να καταλάβεις την αγωνία που έχει πιάσει πολλούς, το πρώτο πράγμα που ρώτησαν το τηλεοπτικό δίδυμο, στη συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη ήταν πόσα πήραν. Απάντηση, εννοείται πως δεν έδωσαν, διότι όσο να κάνει ο μισθός του καθενός (μικρός ή μεγάλος) είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.

Αν και η Μαρία έδωσε την καλύτερη απάντηση: «Δεν σας λέω γιατί μετά θα με θέλουν για τα λεφτά μου»! Οι ίδιοι, πάντως, δείχνουν να αδιαφορούν για τα όσα λέγονται κι ακούγονται κι ετοιμάζονται για τον τελικό, που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, όπως λένε, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]