Έξαλλη με τους Κύπριους η Θεοδωρίδου

18.09.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, αν τύχει και βρεθείς στον ίδιο χώρο με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και πεις ότι θα πιάσεις τη μύτη της, έντρομη θα διαπιστώσεις ότι η αοιδός θα...σκάσει. Για τόση μεγάλη στεναχώρια λέμε ότι έχει αυτές τις μέρες. Ήθελε να κάνει τέσσερις συναυλίες στην Κύπρο και δεν την "άφησαν".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αν τύχει και βρεθείς στον ίδιο χώρο με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και πεις ότι θα πιάσεις τη μύτη της, έντρομη θα διαπιστώσεις ότι η αοιδός θα...σκάσει. Για τόση μεγάλη στεναχώρια λέμε ότι έχει αυτές τις μέρες. Ο λόγος είναι επαγγελματικός, μα πάνω απ' όλα συναδελφικός. Βλέπεις, η Νατάσσα είχε κανονίσει να κάνει τέσσερις συναυλίες στην Κύπρο και δε βρέθηκε ούτε ένας άντρας συνάδελφός της να δεχτεί να πάει μαζί της στη Μεγαλόνησο. Μάλλον, βρέθηκε, ο Βαλάντης, αλλά το ρεπερτόριό του κρίθηκε ως "βαρύ" για συναυλία.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβεις κι εσύ βρε χρυσό μου την όλη ιστορία. Η αοιδός, το καλοκαίρι που μας άφησε δε δούλεψε πουθενά, διότι είχε να πάει διακοπές με το σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο, να μείνει λίγο με τα παιδιά της, να κάνει κάνα μπάνιο με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη, αλλά και να προωθήσει το νέο της δίσκο. Τώρα, όμως που φθινοπώριασε και δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα κέντρα είπε να δράξει της ευκαιρίας και να βρεθεί κοντά στο κοινό της στην Κύπρο. ( Όσα λέγονται ότι ήθελε να κάνει τις συναυλίες για να βγάλει τα έξοδα της βάπτισης της μικρής της κόρης, χαρακτηρίζονται ως κακοήθειες).

Άρχισε, λοιπόν τις απαραίτητες επαφές για τις διοργανώσεις. Οι υπεύθυνοι, όμως της ξεκαθάρισαν πως απαραίτητος όρος για να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες είναι να φέρει μαζί της κι ένα ηχηρό αντρικό όνομα από την Ελλάδα. Όχι, ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στο ταλέντο της καλλιτέχνιδας, ούτε ότι δεν πιστεύουν ότι είναι ικανή να γεμίσει μόνη της ένα...χωράφι. Απλά θεώρησαν πως οι δύο καλύτεροι του ενός. Έτσι, η Θεοδωρίδου, της οποίας -επιμένω- μοναδική της επιθυμία ήταν να βρεθεί κοντά στο κοινό της, άρχισε το ψάξιμο για ταίρι. Έλα, όμως που όλοι έλεγαν "Όχι", διότι ο ένας εμφανίζεται σε κέντρο, ο άλλος ετοιμάζει δίσκο, ο άλλος θα πάει Μιλάνο για τα ψώνια του χειμώνα, ο άλλος είχε να πεταχτεί μέχρι το χωριό να πάρει λίγο λάδι, αυγά και ψωμί ζυμωμένο από τη μάνα του. Ο μόνος που είπε το "Ναι" ήταν ο Βαλάντης, ενώ ελέγχονται αυστηρά όσα κυκλοφορούν, ότι δηλαδή του έταξαν τον ουρανό με τα άστρα και δωρεάν περιποίηση προσώπου σε γνωστό πλαστικό χειρούργο των Αθηνών.
Ωστόσο, όπως σου είπα οι Κύπριοι "ξίνισαν" με την επιλογή αυτή και είπαν στη Νατάσσα να κάνει μόνο μια συναυλία, διότι στην τηλεόραση είπαν πως θα βρέξει και δυνατοί άνεμοι 12 μποφόρ θα πλήξουν τη Μεγαλόνησο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αοιδός να εκνευριστεί ιδιαίτερα μαζί τους, ενώ υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά που θα πάει στην Κύπρο θα είναι στην Αγία Νάπα για ποτό με τους κουμπάρους της Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιο.