Ξενιτεύεται η Μπάρμπα και πουλάει το σπίτι

18.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, με μεγάλο πόνο στην καρδιά ένας φίλος απ τα παλιά και λάτρης της Βάνας Μπάρμπα με πληροφόρησε ότι το "ίνδαλμά" του, η γυναίκα των ονείρων του φεύγει για τα ξένα. Ο λόγος είναι ο έρωτας που τη "χτύπησε" με Πέρση μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μεγάλο πόνο στην καρδιά ένας φίλος από τα παλιά και λάτρης της Βάνας Μπάρμπα με πληροφόρησε ότι το "ίνδαλμά" του, η γυναίκα των ονείρων του φεύγει για τα ξένα. "Η άτιμη η ξενιτιά, ακόμη και τώρα εν έτει 2001 παίρνει κόσμο. Τι θα απογίνω εγώ τώρα μου λες; Πως θα ζήσω χωρίς Βάνα" μου είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο βαλαντωμένος στο κλάμα. Εγώ, έμεινα αποσβολωμένη να διερωτώμαι τι ήταν αυτό το ξέσπασμα. Φεύγει η πληθωρική αυτή ηθοποιός;
Το ρεπορτάζ μου λέει πως ναι η Μπάρμπα μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και ο λόγος είναι ο έρωτας που ήρθε και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της. Ο άντρας που έκλεψε τη δύσκολη καρδιά της είναι Πέρσης και μεγαλοεπιχειρηματίας με πολλά δις στον τραπεζικό λογαριασμό του. Το όνομα του - κατά έναν περίεργο τρόπο - μου διαφεύγει, ωστόσο ξέρω πως έχει τις επιχειρήσεις του στη αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς κι ένα φτωχό διαμερισματάκι σε ουρανοξύστη του Μανχάταν. Αυτό σημαίνει, ότι η καλλιτέχνιδα έξι μήνες το χρόνο θα είναι στις ΗΠΑ και τους υπόλοιπους στην Ελλάδα και το κοινό που τη λατρεύει. Σαν την Περσεφόνη δηλαδή που μοιραζότανε ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Άδη.

Αυτό που δεν πρόλαβε να μάθει ο φίλος μου, καθώς τον πήρανε τα κλάματα κι έσπαγε πράγματα, είναι ότι η Βάνα ως επαγγελματίας κι ευσυνείδητη ηθοποιός που είναι δε δύναται να αφήσει την ελληνική τηλεόραση φτωχότερη με την απουσία της. Άσε, που έχει συμβόλαιο με το STAR, ενώ ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά "Εν Ιορδάνη". Έτσι, το χειμώνα θα είναι στη χώρα μας - εξαιρούνται τα σαββατοκύριακα, αργίες, απεργίες κ.τ.λ. που θα πετάγεται μέχρι Ν.Υ.-, όπου θα κάνει κανονικά τις εμφανίσεις τις στα mainstream club και πίστες της πόλης με την παρέα της.

Ο αγαπημένος της θα έχει τη χαρά να την έχει όλη δική του τα καλοκαίρια, οπότε και θα κάνουν τις απαραίτητες διακοπές τους σε εξωτικά μέρη με διεθνείς celebrities. Μάλιστα, για το λόγο αυτό η Βάνα σκέφτεται να πουλήσει το σπίτι της στη Μύκονο, επειδή με όλα αυτά τα ταξίδια που χρόνος για το νησί των ανέμων. Εσύ πάλι, Σωτήρη μου μην το δέσεις σχοινί κορδόνι ότι πράγματι θα γίνει, διότι η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή και μέχρι το καλοκαίρι ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Αν και μέχρι στιγμής τα πάνε πολύ καλά και η Βάνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Είναι κατενθουσιασμένη με τον καλό της, ενώ έχει ξετρελαθεί με τις παρέες του, καθώς απαρτίζονται από άτομα επιπέδου με καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία, όπως οι D&G με τους οποίους βρέθηκαν μαζί το Δεκαπενταύγουστο στην Ίμπιζα.