Κλούνεϊ: "Δεν βγαίνω με την Πάμελα"!

02.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κατά καιρούς χρεώνουν στον Τζορτζ Κλούνεϊ κάθε καρυδιάς καρύδι ως νέα σύντροφο του, με τον ηθοποιό να μην ασχολείται με όσα γράφονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατά καιρούς χρεώνουν στον Τζορτζ Κλούνεϊ κάθε καρυδιάς καρύδι ως νέα σύντροφο του, με τον ηθοποιό να μην ασχολείται με όσα γράφονται και ακούγονται. Απλά έριχνε αυτό το θανατηφόρο χαμόγελο του και προσπερνούσε. Δε συνέβη το ίδιο, όμως και τώρα που διάφορα tabloids τον θέλουν να βγαίνει με την Πάμελα Άντερσον.

Ο Τζορτζ, σε αντίθεση με άλλα αρσενικά που δεν θα τους χάλαγε να είναι με την Πάμελα, εκνευρίστηκε πολύ κι έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τις φήμες. Ο εκπρόσωπός του είναι κατηγορηματικός πως δεν συμβαίνει τίποτε ανάμεσα τους και πως ο πελάτης του ποτέ δεν θα σύναπτε σχέση με την Άντερσον. Δε λέει, μια χαρά σέξι γυναίκα είναι, αλλά όχι του γούστου κι επιπέδου του Τζορτζ.

Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά η σχέση τους είναι τυπική. Απλά, προ ημερών έτυχε να φάνε μαζί σε γνωστό εστιατόριο του Χόλιγουντ, γι αυτό και κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι βγαίνουν. Άσε, που κάποιοι υποστήριξαν πως τους είδαν σε τρυφερές στιγμές με τον Κλούνεϊ να της κρατά το χέρι. Εγώ, πάντως, πιστεύω Τζορτζ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]