Χώρισαν Ρουβάς - Ζυγούλη;

02.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν με τα νέα που άκουσα, θα πρέπει να στενοχωρηθώ ή να πανηγυρίζω ως πρώην «Ρουβίτσα» που υπήρξα στη νιότη μου. Σύμφωνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν με τα νέα που άκουσα, θα πρέπει να στενοχωρηθώ ή να πανηγυρίζω ως πρώην «Ρουβίτσα» που υπήρξα στη νιότη μου. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι πια μαζί και την απόφαση να χωρίσουν την πήρε η ίδια η Ζυγούλη. Γκούκλ.

Λένε, δηλαδή, πως το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα του Σάκη και τα γυρίσματα της ταινίας «Alter Ego» την κούρασαν πολύ, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση τους. Έτσι, παρόλο που το ζευγάρι σχεδίαζε ακόμη και τον γάμο τους, η Κάτια είπε να το πάρει αλλιώς, αφήνοντας έκπληκτο τον Ρουβά με την απόφασή της. Κι εμάς μαζί, αφού μέχρι πρότινος τους βλέπαμε συνέχεια μαζί, ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν άνετοι, ωραίοι κι ερωτευμένοι.

Πάντως, εκείνοι που διαδίδουν τα περί χωρισμού ως απόδειξη για του λόγου το αληθές, έχουν το γεγονός ότι το μοντέλο δεν πήγε στη συναυλία του καλού της, στη Θεσσαλονίκη. Απουσία που έγινε αισθητή, αφού η Ζυγούλη ποτέ δεν έλειπε σε τέτοιες στιγμές, ενώ ακόμη και στην κηδεία του Νίκου Κούρκουλου ο Sakis πήγε μόνος του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]