Έγκυος η Αννίτα Ναθαναήλ

15.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, σουίτα στο ψυχιατρείο Δαφνί με θέα το όρος Αιγάλεω φαίνεται πως θα κλείσει η Αννίτα Ναθαναήλ, από τη μεγάλη χαρά που τη βρήκε. Η γνωστή TV persona και μοντέλο διανύει τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Σουίτα στο ψυχιατρείο Δαφνί με θέα το όρος Αιγάλεω φαίνεται πως θα κλείσει η Αννίτα Ναθαναήλ, από τη μεγάλη χαρά που τη βρήκε. Η γνωστή TV persona και μοντέλο διανύει τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της και το γεγονός αυτό της έχει πάρει τα μυαλά. Εννοείται, πως χαρούμενος είναι και ο μέλλων μπαμπάς Κρις Χάμπερτ, ωστόσο παρουσιάζεται πιο συγκρατημένος, διότι ο άνθρωπος ήξερε πως μια μέρα θα γίνει κι αυτό. Άλλωστε, από τη στιγμή που έβαλε στεφάνι στην Αννίτα της το είχε ξεκαθαρίσει: "My dear, I want a big family, I want three or four children. Besides, exoume lefta na fane kai oi kotes, tha ta megalosoume me tou pouliou to milk". Οι προθέσεις του αυτές βρήκαν απολύτως σύμφωνη την καλή του, η οποία σταυροκοπιόταν επειδή βρήκε τέτοιον οικογενειάρχη νέο, όμορφο, δουλευταρά και καλόκαρδο.

Άσε, που μετά το γάμο τους - στις αρχές του καλοκαιριού - δικαιώνονται για μια ακόμη φορά που πίστεψαν στον έρωτα με την πρώτη ματιά, όταν οι άλλοι επέμεναν να λένε: "Τι πα να κάνετε βρε πουλάκια μας; Ξανασκεφτείτε το". Θα έχεις υπόψη σου ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μια κρύα νύχτα του Δεκέμβρη του 2000 και πριν καν κλείσουν τον πρώτο χρόνο σχέσης είναι παντρεμένοι με παιδί.
Στο μεταξύ, το διάστημα αυτό, η μέλλουσα μαμά, Αννίτα έχει πάρει σβάρνα τα καταστήματα μπε - μπε των νοτίων και βορείων προαστίων, προκειμένου να βρει τα καλύτερα κομμάτια για το μωρό της. Θα επισκεφθεί, ακόμη και τους εν Αθήναις σχεδιαστές μόδας για να δει την κολεξιόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2001 μπας και ράψει δυο, τρία, πέντε, δέκα φορεματάκια εγκυμοσύνης για τυχόν κοσμικές εξόδους.