Και στο βάθος...επανασύνδεση

14.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ενώ βρισκόμουν σε απόγνωση για το τι θα σου γράψω σήμερα, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό: "Πάρε με, είναι κατεπείγον". Ήταν μια θεία μου, η οποία τυγχάνει να είναι μεγάλη φαν του Τσιβιλίκα. Της τηλεφώνησα αμέσως και μου είπε ότι η Βίκυ Κουλιανού και ο Γιώργος Σιγάλας προσπαθούν να τα ξαναβρουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενώ βρισκόμουν σε απόγνωση για το τι θα σου γράψω σήμερα, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό: "Πάρε με, είναι κατεπείγον". Ήταν μια θεία μου, η οποία τυγχάνει να είναι μεγάλη φαν του Τσιβιλίκα. Της τηλεφώνησα αμέσως, διότι ήξερα ότι για καλό με θέλει, αφού κάθε βράδυ τη βγάζει στο θέατρο Παρκ για να απολαμβάνει το "ίνδαλμά" της. "Η Κουλιανού προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Σιγάλα" μου είπε με το που σήκωσε το ακουστικό. Ούτε ένα γεια, τι κάνεις, πως τα πας; Τίποτε.
"Εδώ και λίγες μέρες το Βικάκι - οι οικειότητες μας έλειπαν - βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο, μπας και τα ξαναβρούν τα χρυσά μου". Κι εδώ ακριβώς απόρησα, διότι όπως είχα μάθει το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός ήταν αυτή που ζήτησε να χωρίσουν και πως - αν και την πονούσε - δεν ήθελε να τα ματά ξαναβρεί με τον καλαθοσφαιριστή. Ωστόσο, απ' ο, τι μου είπε το "καρφί" μου τα πράγματα έχουν αλλάξει και πως τα συνεχή τηλεφωνήματα που δεχόταν η Κουλιανού από τον τέως αγαπημένο της την έκαναν να αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις της.

"Η αγάπη όλα τα νικά παιδί μου, ακόμη και τις αποστάσεις" είπε η θεία μου αναφερόμενη στην αιτία του χωρισμού τους. "Θα πηγαίνει δυο μέρες αυτή στη Θεσσαλονίκη, θα κατεβαίνει αυτός άλλες δύο. Σιγά το πράγμα, άλλοι πηγαίνουν στο Παρίσι για καφέ και ξαναγυρίζουν κι αυτοί που είναι μισή ώρα δρόμος με το αεροπλάνο" συνέχισε, κάνοντας με να απορώ. Αυτό, από μόνη της το λέει ή κάθισε και κρυφάκουσε; Η ίδια επιμένει, πως αυτό είναι το θέμα συζήτησής τους, καθώς αυτό και μόνο αυτό τους καίει. Όλα τα άλλα είναι λυμένα, αγαπιούνται ωσάν τρελοί, ταιριάζουν σαν χαρακτήρες, ήσαν μαζί δύο χρόνια, μόνο η απόσταση τους προβληματίζει και την οποία προς το παρόν δε μπορούν να εκμηδενίζουν, διότι είναι δύο νέα παιδιά με καριέρες.
Αυτή, τη στιγμή που σου γράφω, Σωτήρη μου, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μου το διαβεβαίωσε η θεία μου, της οποίας το επιβεβαίωσαν στενοί φίλοι του ζεύγους. Τώρα, που τους βρήκε αυτή και της εμπιστεύτηκαν τέτοιο μυστικό, ο Θεός και η ψυχή της.