''Πονηρή'' έξοδος Παπακαλιάτη, Μαρκουλάκη, Βολιώτη, Καρύδη

04.09.2001
Φίλτατε Λευτέρη, χθες βράδυ (Δευτέρα) εθεάθησαν σε γνωστό στριπτιτζάδικο της Συγγρού οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κων/νος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη και Σμαράγδα Καρύδη. Κι αν απορείς πως βρέθηκαν εκεί, σου λέω ότι πήγαν με αυτοκίνητο και το καταδιασκέδασαν.
Φίλτατε Λευτέρη,


Ξέρεις τι παρατηρώ; Πως ακόμη κι αν πω "φτάνει ως εδώ σήμερα βαριέμαι να παρακολουθήσω τον όποιο celebrity, θα κάτσω σπίτι μου να ξεκουραστώ" τσουπ χτυπάει το τηλέφωνο και φίλος μου καρδιακός με ενημερώνει για ένα φοβερό κους, κους. Εθεάθησαν χθες βράδυ (Δευτέρα) σε γνωστό στριπτιζάδικο της Συγγρού οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κων/νος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη και Σμαράγδα Καρύδη. Τώρα μπορεί να ήταν και κανείς άλλος, όμως η πηγή μου αυτούς ήξερε, αυτούς είπε. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση και σίγουρα κι εσένα, είναι πως οι νέοι αυτοί βρέθηκαν σε τέτοιο μέρος.

Ο φίλος μου όταν το ρώτησα μου είπε: "Καλά, Δευτεριάτικα που ήθελες να πάνε"; Σωστά, εξάλλου τα παιδιά τι έκαναν; Ήπιαν ένα ποτάκι και διασκέδασαν με το πρόγραμμα του καταστήματος. Περισσότερο, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο το έριξαν έξω οι άντρες της παρέας, οι οποίοι γνωρίζοντας για τη σχετική κρίση που περνάει ο...τουρισμός στη χώρα μας, κέρασαν ποτά και σφηνάκια τις αλλοδαπές του κέντρου, για να καταλάβουν τι εστί ελληνική φιλοξενία. Κι εκείνες, όμως από τη χαρά τους που οι δύο αυτοί νέοι είναι τόσο κουβαρντάδες - μα πάνω απ' όλα τζεντλεμεν - πήγαν στο τραπέζι τους κι έριξαν δυο στροφές για την πάρτη τους.

Η Βολιώτη με την Καρύδη, από την άλλη, αν και στις επίσημες εξόδους τους μας έχουν συνηθίσει με το αυστηρό βλέμμα και το παγωμένο χαμόγελο, εψές τους πιάστηκε η γνάθος από το πολύ γέλιο. Και πως άλλωστε, αφού ήταν μια χαρούμενη παρέα και το κέφι αστείρευτο. Τα παιδιά έφυγαν νωρίς το πρωί, ενώ οι υπεύθυνοι του καταστήματος ήταν μες στην τρελή χαρά για την επίσκεψη αυτή. Αφενός, διότι τους άφησαν καλό λογαριασμό, αφετέρου, διότι οι εν λόγω ηθοποιοί, εκπρόσωποι της σχολής Παπαοικονόμου, δεν πηγαίνουν όπου κι όπου. Αφού, να φανταστείς φέτος έκαναν το πρώτο τους παραστράτημα κι επισκέφτηκαν πάνω από μια φορά τον Τσαλίκη και την Κοκκίνου.