Ο γάμος της Νταρίλη

06.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και οι αδειούχοι επέστρεψαν στις βάσεις τους. Μαζί με αυτούς όμως, επέστρεψαν και οι γάμοι επωνύμων, που είχαν σταματήσει για τον Αύγουστο. Η αρχή έγινε την Κυριακή που μας πέρασε, όπου στον Αγ. Κων/νο Γλυφάδας η Γιάννα Νταρίλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Παπαδάκο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και οι αδειούχοι επέστρεψαν στις βάσεις τους. Μαζί με αυτούς όμως, επέστρεψαν και οι γάμοι επωνύμων, που είχαν σταματήσει για τον Αύγουστο. Η αρχή έγινε την Κυριακή που μας πέρασε, όπου στον Αγ. Κων/νο Γλυφάδας η Γιάννα Νταρίλη αυτή τη φορά (είχε προηγηθεί πολιτικός γάμος στη Νέα Υόρκη) ενώπιον Θεού κι ανθρώπων παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Παπαδάκο. "Νωρίς θυμήθηκες να μου το πεις", θα μονολογείς. Έχεις δίκιο, αλλά αυτός που έστειλα να με αντικαταστήσει έκανε δύο μέρες να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

"Αν ήξερα ότι θα γινόταν αυτό θα καθόμουν σπίτι μου" μου είπε. Γιατί; Δεν ήταν καλό το φαγητό, η μουσική, δεν είχε ούτε μια ωραία καλεσμένη, τι συνέβη και δεν του άρεσε ο γάμος που με τόσο κόπο σχεδίαζε εδώ και μήνες η όμορφη γυμνάστρια; "50 ολόκληρα λεπτά περιμέναμε να έρθει η νύφη. Τα πόδια μας έβγαλαν κάλους από την ορθοστασία, το στομάχι χτύπαγε σαν ταμπούρλο από την πείνα και είχαμε από πάνω την ανησυχία μήπως το μετάνιωσε και δεν έρθει". Το τελευταίο δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί, καθότι η Νταρίλη από μικρό κορίτσι είχε θέσει ως στόχο ζωής να στήσει ένα υπέροχο νοικοκυριό και να κάνει πολλά παιδιά. Μάλιστα, το είχε επιχειρήσει στα παρελθόντα έτη, αλλά οι υποψήφιοι γαμπροί (Χειμωνέτος, Γιαννιώτης) κρίθηκαν ακατάλληλοι.
Εδώ που τα λέμε, Σωτήρη μου, είθισται η νύφη να αργοπορεί, αλλά πενήντα ολόκληρα λεπτά είναι σημαντικός χρόνος που δικαιολογείται μόνο αν η Γιάννα έπεσε σε κίνηση. Πάντως, ο γαμπρός διόλου έδειξε να ανησυχεί ότι η καλή του ωσάν άλλη Τζούλια Ρόμπερτς θα το έσκαγε καβάλα στ' άλογο. Μόνο, όταν πέρασε το μισάωρο άρχισε κομμάτι να δυσφορεί, διότι τον στένευαν τα Prada παπούτσια και ήθελε να τελειώσει ο γάμος να πάει να τα βγάλει. Στις ιδιαίτερες αυτές στιγμές το ζευγάρι είχε δίπλα του αρκετούς celebrities και κυρίως εκπροσώπους του μόντελινγκ, όπου τα τελευταία χρόνια διαπρέπει η νύφη.

Ο απεσταλμένος μου, παρ' όλα τα νεύρα που είχε, κατάφερε να σταμπάρει κάποιους καλεσμένους και να μου τους σχολιάσει. "Ευτυχώς που είχαν καλό φαγητό και σαμπάνιες, αλλιώς θα σηκωνόμουν και θα έφευγα". Εκεί, λοιπόν, ήταν το ζεύγος Κούγια με την Εύη να φορά μια εξώπλατη τουαλέτα "φωτιά στα κόκκινα κι εγώ ο πυροσβέστης" και τον σύζυγό της με όλο χάρη και καμάρι να περιποιείται την καλή του. Λίγο πιο πέρα κάθονταν ο Μίλαν Τόμιτς και η Έλενα Λιάφου, τους οποίους ο γάμος πολύ ωφέλησε και ήταν τω όντι ανανεωμένοι. "Άσε το άλλο, σε ανύποπτη στιγμή είδα τη Χριστίνα Παππά ενδεδυμένη σα να πήγαινε στην Έβγα της γειτονιάς να πάρει το γάλα της ημέρας. Φορούσε ένα t- shirt κι ένα απλό παντελόνι", μου είπε ο φίλος μου και ειλικρινά εξεπλάγην. Η γνωστή ηθοποιός μας έχει συνηθίσει, σε επίσημες εξόδους της να φορά ακριβές τουαλέτες, συνδυασμένες με ψηλοτάκουνες γόβες και περιδέραια. Τώρα, που να οφείλεται αυτή η εμφάνιση δεν το γνωρίζω. Πιθανόν, μόλις είχε γυρίσει από Μύκονο και δεν πρόλαβε να αλλάξει.