Ο χωρισμός των Τζελίλι

06.09.2001
Αγαπητέ Γιώργο, σήμερα σου έχω νέο που...σαλεύει και δεν είναι από το χώρο της show biz. Μετά από τόσο καιρό έχω κους, κους αθλητικό και άκρως...καυτό. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Μιρέλας και του Γιώργου Τζελίλη.
Αγαπητέ Γιώργο,


Σήμερα σου έχω νέο που...σαλεύει και δεν είναι από το χώρο της show biz. Μετά από τόσο καιρό έχω κους κους αθλητικό και άκρως...καυτό. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Μιρέλας και του Γιώργου Τζελίλη. Δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ μόλις πληροφορήθηκα τα καθέκαστα, ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. "Που βαδίζει, επιτέλους ο θεσμός του γάμου; Αν χώρισαν κι αυτοί, τότε οι υπόλοιποι που δεν είναι τόσο αγαπημένοι τι θα κάνουν;" αναρωτήθηκα. Γιατί, πώς να το κάνουμε φίλτατε οι Τζελίληδες, όλο αυτό τον καιρό έδειχναν πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και πως ο έρωτας τους είναι μεγάλος και μοναδικός.

Έλα, όμως που τελικά για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πως τα φαινόμενα απατούν. Το πρώην -πλέον- ζευγάρι είχε τω όντι πολλά προβλήματα στο γάμο του, όμως φρόντισε επιμελώς να τα κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας. " Είμαστε σοβαροί, να τα πούμε παραέξω και να έρθει από κάτω ο Ευαγγελάτος για το αποκλειστικό;" σκέφτηκαν, συμφωνώντας ό,τι συμβαίνει να μείνει μεταξύ τους. Να φανταστείς, ούτε στους φίλους τους είπαν κουβέντα, για το φόβο των Ιουδαίων. Ωστόσο, απ' ότι κατάφερα να μάθω - βλέπεις οι διασυνδέσεις μου δεν είναι οι καλύτερες σε αθλητικό επίπεδο - οι τσακωμοί είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ έγιναν έντονοι το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα, είχαν καταντήσει να είναι επί καθημερινής βάσεως κι ας μη βλέπονταν συχνά, λόγω των αθλητικών τους υποχρεώσεων. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με την επιστροφή της Μιρέλας από τον Καναδά, που είχε πάει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Όταν γύρισε, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη. Έτσι, προ ημερών μπήκαν κι επίσημα στη διαδικασία του διαζυγίου, που θα βγει κοινή συναίνεσει. Και πάλι όμως κρατούν το στόμα ερμητικά κλειστό, διότι δεν επιθυμούν η προσωπική τους ζωή να γίνει βούκινο.

Τώρα που σου γράφω, ο Τζελίλης βρίσκεται στην Τύνιδα για τους Μεσογειακούς. Έμαθα, ότι χθες αγωνιζόταν και κατέκτησε την έκτη θέση. Αυτό να το αποδώσω στο γεγονός του διαζυγίου, ή θα φανώ κακιά για έναν άνθρωπο τον οποίο ούτε ξέρω; Η Μιρέλα, από την άλλη, εφεξής θα αγωνίζεται με το πατρικό της, Μανιάνι, ενώ ξεκουράζεται πριν αρχίσει πάλι την προετοιμασία της.