Η Μαστροκώστα έπιασε πάλι μικρόφωνο!<br/>

05.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ήταν να μην πιάσει μικρόφωνο η Γωγώ Μαστροκώστα. Άπαξ και το έπιασε, δε λέει να το αφήσει. Τι κι αν δηλώνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην πιάσει μικρόφωνο η Γωγώ Μαστροκώστα. Άπαξ και το έπιασε, δε λέει να το αφήσει. Τι κι αν δηλώνει πως δεν είναι τραγουδίστρια; Η Μαστροκώστα ανεβαίνει και πάλι στην πίστα για να τραγουδήσει, μόνο που τώρα θα το κάνει μία φορά την εβδομάδα. Ε, από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα.

Η Γωγώ, λοιπόν, κάθε Κυριακή εμφανίζεται στο «Kruntz», ενώ την Κυριακή είχε λαμπερή και άκρως αισθησιακή πρεμιέρα. Φάτε μάτια ψάρια ήταν το Γωγουλίνι πάνω στην πίστα, ειδικά με εκείνο το τοπ με τις χάντρες και τις αλυσίδες για μπολερό, όλα by Βασίλειος Κωστέτσος. Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θαμώνες από κάτω και δη οι αρσενικοί που κάθισαν να την χαζεύουν.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε σύσσωμη η «παλιοπαρέα» της Γωγούς. Από τον Χάρη Σιανίδη μέχρι την Ορθούλα Παπαδάκου και τη νύφη αυτής, Μάντα. Τι είπες; Πως τα πήγε από ερμηνευτικής πλευράς; Αχ, αχ. Τόσα σου είπα για την εμφάνισή της και ήμουν τα μάλα καλή. Δεν σου αρκούν; Πάντως, στον κόσμο η στιλιστική της εμφάνιση τους είναι αρκετή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]