Η Τζούλια τα' χει με παντρεμένο!

28.08.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, τις τελευταίες ημέρες ολόκληρο το Χόλιγουντ έχει βουίξει από τα καμώματα της Τζούλια Ρόμπερτς. Η διάσημη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει παρτίδες με έναν παντρεμένο, ονόματι Ντάνι Μόντερ και οπερατέρ στο επάγγελμα.
Αγαπητέ Σωτήρη,


Μερικές φορές απορώ κι εξίσταμαι πως μερικές γυναίκες καταφέρνουν και βρίσκουν γκόμενο αμέσως μόλις περάσει το καθιερωμένο διάστημα περισυλλογής και ανασυγκρότησης από το χωρισμό τους. Τι στο καλό στο τσεπάκι τους έχουν; Και ξέρω πολλά τέτοια παραδείγματα, από απλές θνητές μέχρι famous και πλούσιες σαν τη Τζούλια Ρόμπερτς. Δεν ξέρω, έμαθες τα τελευταία νέα της ηθοποιού; Έχει βουίξει σου λέει το Χόλιγουντ από τα καμώματα της σταρ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει παρτίδες με έναν παντρεμένο.

Παιδί μου, το διέλυσε το σπίτι του ανθρώπου, αν κι εδώ που τα λέμε τα ήθελε κι αυτός, διότι Ρόμπερτς είναι αυτή. Ο νέος της αγαπητικός λέγεται Ντανι Μόντερ και είναι οπερατέρ στο επάγγελμα. Μη φανταστείς κάνα σπουδαίος που κάνουν κρά όλοι οι παραγωγοί προκειμένου να τον πάρουν στη δούλεψή τους. Ένας απλός οπερατέρ είναι που προσπαθεί να βρει δουλειά μέσω αγγελιών και φίλων. Έτσι γνώρισε και την Τζούλια. Η ηθοποιός τον Μάιο που μας πέρασε του βρήκε δουλειά σε μια low - budget ταινία την οποία και χρηματοδοτεί. Βέβαια, την καλή αυτή πράξη δεν την έκανε για τη ψυχή της μανούλας της, αλλά για τα ωραία του μάτια. Ο 32χρονος βλέπεις είναι όμορφος με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, κόκκινα χείλη σαν τη φωτιά. Στοιχεία που κίνησαν το ενδιαφέρον της και ξεκίνησε το connect.

Η σχέση τους στην αρχή περιορίστηκε σε κρυφά ραντεβουδάκια για κάνα καφέ, μια παστούλα και καμιά βόλτα με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ τις υπόλοιπες ώρες τα τηλέφωνά τους έπαιρναν φωτιά. Και σ' αυτό ακριβώς το σημείο, μπαίνει η απατημένη σύζυγος Βέρα, η οποία στο επάγγελμα είναι μακιγιέρ και τω όντι όμορφη γυναίκα. Η Βέρα μόλις είδε το λογαριασμό του τηλεφώνου της ήρθε κόλπος. "Τι είναι αυτό το ποσό; Κάθε μέρα στο Ντουμπάι να παίρναμε τέτοιος λογαριασμός δεν θα ερχόταν" είπε και πήγε να δει τι συμβαίνει, μήπως είχε γίνει λάθος. Αμ, δε, τα τηλέφωνα είχαν γίνει και δέκτης ήταν ένα συγκεκριμένο νούμερο. Της Ρόμπερτς.
Βλέπεις, Σωτήρη μου ο Ντάνι μπορεί να είναι ένας άσημος οπερατέρ, είναι όμως κι άνδρας με περηφάνια, που ποτέ δε θα άφηνε τη γυναίκα να πληρώσει. Η, δε, σύζυγος από την άλλη είναι μια γυναίκα με αξιοπρέπεια που ποτέ δε θα πλήρωνε τα σπασμένα (για να μην πω τίποτε κακό) άλλων κι έτσι έδιωξε τον Μόντερ από το σπίτι με τις κλωτσιές. Ούτε ένα φανελάκι δεν πρόλαβε να βάλει σε μια νάιλον σακούλα. Κακήν κακώς έφυγε.

Κάποιοι λένε ότι βρήκε στέγη στο ράντσο της Τζούλιας, η οποία φρόντισε να του δώσει μια μεταξωτή πιζάμα κι ένα ζευγάρι σαγιονάρες για το σπίτι, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τον ερωτά τους μακριά από όλους. Βλέπεις, η ηθοποιός -όπως υποστηρίζουν φίλοι της - είναι τρελή και παλαβή για τον 32χρονο, που δεν της καίγεται καρφί αν είναι παντρεμένος. Είναι ευτυχισμένη και απολαμβάνει τις στιγμές αυτές. Ωστόσο, ο Μοντερ αρνείται ότι μένει με την καλή του, λέγοντας ότι τον φιλοξενεί η αδελφή του. Το σίγουρο, πάντως είναι ότι από το σπίτι πήρε πασαπόρτι.