Ο Φερεντίνος "τρώει" την Σεμίνα!

01.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περίοδο ισχνών αγελάδων» περνάνε πολλές εκπομπές φέτος στην τηλεόραση και μία από αυτές είναι και το «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας Διγενή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περίοδο ισχνών αγελάδων» περνάνε πολλές εκπομπές φέτος στην τηλεόραση και μία από αυτές είναι και το «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας Διγενή. Που εκείνες οι παλιές καλές εποχές, που η Σεμίνα «χτύπαγε» 40αρια για την πλάκα; Πλέον, το τζέρτζελο που δημιουργούσε κάθε Σάββατο δεν φαίνεται να συγκινεί και πολύ τον κόσμο κι ας έχει δώσει στην εκπομπή μία συναυλιακή μορφή. Απόδειξη; Ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Super Deal» εδώ και τρεις εβδομάδες έχει περάσει την Διγενή με μία σχετική ευκολία.

Τι κι αν η Σεμίνα είχε την Χαρούλα Αλεξίου και τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις; Τι κι αν έφερε κοτζάμ Αλιάγα εκ Παρισίων να τραγουδήσει, να χορέψει και να εξομολογηθεί πως είναι ερωτευμένος; Ο κόσμος εκεί, κολλημένος στο «Deal» του Φερεντίνου. Κι ας παίζει η εκπομπή κάθε μέρα και Σαββατοκύριακο βράδυ. Σαν αντιβίωση ένα πράγμα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας προβληματισμός για τα νούμερα της Σεμίνας, όμως προς το παρόν κανείς στον Alpha δε δείχνει να ανησυχεί. Εξάλλου, δεν κάνει και τα «πολικά» νούμερα της Κορομηλά!. Όσον αφορά τον Φερεντίνο, που φέτος είναι στα πολύ πάνω του, καλό θα είναι εκεί στον ΑΝΤ1 να τον προστατέψουν λίγο, διότι το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]